• Nyheter
  • Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning

Nyheter

Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning

Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning
Vattenburna Plåttakfärg V, från Beckers, uppges ha god fästförmåga och hög beständighet. Det vill säga egenskaper som är värdefulla på ett hustak som är utsatt för sol, vind och vatten.

       
 

Beckers vattenburna Plåttakfärg V är en halvblank vattenburen täckfärg som är lämpad på de flesta typer av plåttak och plåtdetaljer.

Plåttakfärg V är en ny vattenburen produkt som tagits fram av Beckers. Tillsammans med Metallprimer V kan färgen användas för målning av plåtrena metalltak. Enligt företaget har kombinationen god fästförmåga och ska ge ett ytskikt med hög beständighet.

Kan rollas eller sprutas

Färgen kan appliceras med pensel, roller eller med spruta. Sedan blir den lukt- och klibbfri efter två till fyra timmar och är övermålningsbar efter tolv timmar. Färgen får en halvblank yta och den finns i kulörerna röd, ljusgrå och svart.

 

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.