• Nyheter
  • Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning

Nyheter

Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning

Hållbar plåttaksfärg med bra vidhäftning
Vattenburna Plåttakfärg V, från Beckers, uppges ha god fästförmåga och hög beständighet. Det vill säga egenskaper som är värdefulla på ett hustak som är utsatt för sol, vind och vatten.

       
 

Beckers vattenburna Plåttakfärg V är en halvblank vattenburen täckfärg som är lämpad på de flesta typer av plåttak och plåtdetaljer.

Plåttakfärg V är en ny vattenburen produkt som tagits fram av Beckers. Tillsammans med Metallprimer V kan färgen användas för målning av plåtrena metalltak. Enligt företaget har kombinationen god fästförmåga och ska ge ett ytskikt med hög beständighet.

Kan rollas eller sprutas

Färgen kan appliceras med pensel, roller eller med spruta. Sedan blir den lukt- och klibbfri efter två till fyra timmar och är övermålningsbar efter tolv timmar. Färgen får en halvblank yta och den finns i kulörerna röd, ljusgrå och svart.

 

 

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.