Nyheter

Håll huvudet kallt i värmen!

drycool
Materialet i DryCool BUFF® absorberar fukt, torkar snabbt och ger skydd mot solens skadliga UV-strålar.

DryCool BUFF® är framtagen för att ge skydd och svalka på jobbet.  Det gör den extra intressant för alla som arbetar i varma miljöer. Det kan vara utomhus på byggarbetsplatser, vid vägarbeten, inom räddningstjänst, militär och transportarbeten där man utsätts för sol, vind och värme.

DryCool BUFF kan användas direkt under hjälmen, som pannband eller bandana, på handleden, som mössa eller som skydd för ansiktet eller nacken för att undvika solsveda. Det är bara att testa sig fram och variera användande efter behov av skydd och svalka.

DryCool BUFF är tillverkad i ett elastiskt material som håller formen och klarar många tvättar. Den är rund och saknar helt sömmar som kan irritera eller skava.
Fuktabsorberande material ger unika egenskaper.

DryCool BUFF tillverkas i Coolmax®, ett varumärke och material som flitigt används i sport- och friluftsutrustning. Materialet har ventilerande förmåga, absorberar fukt och torkar snabbt. Egenskaper som gör den extra användbar och bekväm i varma miljöer både inomhus och utomhus. Dessutom ger materialet skydd mot solens skadliga UV-strålning.
DryCool BUFF finns också med reflexrand för bättre synlighet och säkerhet i mörker.

BUFF® distribueras i Sverige av C2 Vertical Safety.

Håll huvudet kallt i värmen!
Håll huvudet kallt i värmen!

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.