Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Håll huvudet kallt i värmen!

drycool
Materialet i DryCool BUFF® absorberar fukt, torkar snabbt och ger skydd mot solens skadliga UV-strålar.

DryCool BUFF® är framtagen för att ge skydd och svalka på jobbet.  Det gör den extra intressant för alla som arbetar i varma miljöer. Det kan vara utomhus på byggarbetsplatser, vid vägarbeten, inom räddningstjänst, militär och transportarbeten där man utsätts för sol, vind och värme.

DryCool BUFF kan användas direkt under hjälmen, som pannband eller bandana, på handleden, som mössa eller som skydd för ansiktet eller nacken för att undvika solsveda. Det är bara att testa sig fram och variera användande efter behov av skydd och svalka.

DryCool BUFF är tillverkad i ett elastiskt material som håller formen och klarar många tvättar. Den är rund och saknar helt sömmar som kan irritera eller skava.
Fuktabsorberande material ger unika egenskaper.

DryCool BUFF tillverkas i Coolmax®, ett varumärke och material som flitigt används i sport- och friluftsutrustning. Materialet har ventilerande förmåga, absorberar fukt och torkar snabbt. Egenskaper som gör den extra användbar och bekväm i varma miljöer både inomhus och utomhus. Dessutom ger materialet skydd mot solens skadliga UV-strålning.
DryCool BUFF finns också med reflexrand för bättre synlighet och säkerhet i mörker.

BUFF® distribueras i Sverige av C2 Vertical Safety.

Håll huvudet kallt i värmen!
Håll huvudet kallt i värmen!

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.