Nyheter

Gunnebostängslet nu även i svart

Gunnebostängslet nu även i svart
Gunnebo kompletterar sitt välkända gröna villastängsel med en svart variant.

                    
 Nu finns det klassiska gröna Gunnebostängslet även med svart plastbeläggning.
Enligt Gunnebo är det efterfrågan från kunderna som är anledningen till att företaget lanserat ett svart villastängsel.
Gunnebo villastängsel är ett flätverksnät med 50x50 millimeter maskor och finns belagt med svart eller grön plast. Det svarta stängslet kan erhållas i höjderna 800 eller 1000 millimeter. Som komplement finns både stolpar och profilfyllda grindar med svart plastbeläggning.
Försäljning av svart villastängsel på den svenska marknaden sker via återförsäljare.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.