Nyheter

Gunnebostängslet nu även i svart

Gunnebostängslet nu även i svart
Gunnebo kompletterar sitt välkända gröna villastängsel med en svart variant.

                    
 Nu finns det klassiska gröna Gunnebostängslet även med svart plastbeläggning.
Enligt Gunnebo är det efterfrågan från kunderna som är anledningen till att företaget lanserat ett svart villastängsel.
Gunnebo villastängsel är ett flätverksnät med 50x50 millimeter maskor och finns belagt med svart eller grön plast. Det svarta stängslet kan erhållas i höjderna 800 eller 1000 millimeter. Som komplement finns både stolpar och profilfyllda grindar med svart plastbeläggning.
Försäljning av svart villastängsel på den svenska marknaden sker via återförsäljare.

 

Nyheter

Batteridriven väggslip

2019-09-23
Slipmaskiner

Makita har lanserat en ny väggslip med batteridrift som är den första i sitt slag. Slipen är utrustad med teleskopskaft och kan användas för slipning på väggar och tak av gips.

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.