Nyheter

Gröna tjänster kring isolering

Gröna tjänster kring isolering
Med Gröna menyn vill Paroc samla sina tjänster kring hantering av isolering i ett miljövänligt koncept.

        
 

Gröna menyn är ett koncept för miljövänligare hantering av isolerprodukter. Menyn ingår som en del i Parocs begrepp Energiklokt hus.

Gröna menyn är ett nytt koncept som, enligt Paroc, ska göra logistiken och hanteringen kring deras produkter så miljövänlig som möjligt. I konceptet ingår tjänsterna Gröna transporter, miljöpallar, återvinning av mineralull och återtagning av pallar. Så här fungerar upplägget i korthet:

I ingår att kunden betalar 50 eller 150 kronor per transport i miljökompensation. Pengarna ska då gå till förnyelsebart bränsle eller inköp av ny miljöteknik.

 

Företagets takprodukter levereras på som är gjorda av isolerskivor istället för trä. När pallen gjort tjänst som pall kan även den användas som takisolering.

Med företagets återvinns överbliven isolering för att sedan kunna användas som lösull. I systemet ingår att kunden betalar för hämtning och transport av spillull.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.