• Nyheter
  • Grenuttag som inte behöver gömmas

Nyheter

Grenuttag som inte behöver gömmas

Grenuttag som inte behöver gömmas
Grenuttaget Square från Avolt har en ny form, färg och funktion jämfört med ett traditionellt grenuttag. Dess design gör att det kan fungera som en del av inredningen istället för att behöva gömmas undan.

Square är delvis tillverkat av återvunnen plast och är designat för både bostäder, kontor, hotell och andra offentliga miljöer.

Grenuttaget finns i två olika utföranden;

Square 1 BASE med tre standarduttag.

Square 1 USB/Magnet med tre standarduttag och dubbla USB-portar. Det här utförandet har även en integrerad magnet i botten som gör att produkten kan fästas horisontalt eller vertikalt, t ex under ett skrivbord eller på en vägg. En fästplatta av stål med 3M-tejp medföljer förpackningen.

Kabeln är 1,8 meter lång och matt. Stickproppen är även den speciellt designad av Avolt.

Grenuttaget finns i kulörerna; Stockholm black, Gotland grey och Old pink.

Mått: 76×76×76 mm.

Skriven av Anna Göth

Square i Stockholm black
Square i Stockholm black
Square i Old pink
Square i Old pink
Square i Gotland grey
Square i Gotland grey

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.