Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Grenuttag som inte behöver gömmas

Nyheter

Grenuttag som inte behöver gömmas

Grenuttag som inte behöver gömmas
Grenuttaget Square från Avolt har en ny form, färg och funktion jämfört med ett traditionellt grenuttag. Dess design gör att det kan fungera som en del av inredningen istället för att behöva gömmas undan.

Square är delvis tillverkat av återvunnen plast och är designat för både bostäder, kontor, hotell och andra offentliga miljöer.

Grenuttaget finns i två olika utföranden;

Square 1 BASE med tre standarduttag.

Square 1 USB/Magnet med tre standarduttag och dubbla USB-portar. Det här utförandet har även en integrerad magnet i botten som gör att produkten kan fästas horisontalt eller vertikalt, t ex under ett skrivbord eller på en vägg. En fästplatta av stål med 3M-tejp medföljer förpackningen.

Kabeln är 1,8 meter lång och matt. Stickproppen är även den speciellt designad av Avolt.

Grenuttaget finns i kulörerna; Stockholm black, Gotland grey och Old pink.

Mått: 76×76×76 mm.

Skriven av Anna Göth

Square i Stockholm black
Square i Stockholm black
Square i Old pink
Square i Old pink
Square i Gotland grey
Square i Gotland grey

Nyheter

Utegym för stadsmiljöer

Smekab Citylife har utökat sin produktportfölj med City Art Gym, ett utegym med träningsredskap utformade som konstnärliga skulpturer. Utegymmet är speciellt anpassat för offentliga miljöer där ett vanligt utegym inte passar eller ryms, t ex i stadsmiljöer, torg, innergårdar eller skolgårdar.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.