• Nyheter
  • Grenuttag som inte behöver gömmas

Nyheter

Grenuttag som inte behöver gömmas

Grenuttag som inte behöver gömmas
Grenuttaget Square från Avolt har en ny form, färg och funktion jämfört med ett traditionellt grenuttag. Dess design gör att det kan fungera som en del av inredningen istället för att behöva gömmas undan.

Square är delvis tillverkat av återvunnen plast och är designat för både bostäder, kontor, hotell och andra offentliga miljöer.

Grenuttaget finns i två olika utföranden;

Square 1 BASE med tre standarduttag.

Square 1 USB/Magnet med tre standarduttag och dubbla USB-portar. Det här utförandet har även en integrerad magnet i botten som gör att produkten kan fästas horisontalt eller vertikalt, t ex under ett skrivbord eller på en vägg. En fästplatta av stål med 3M-tejp medföljer förpackningen.

Kabeln är 1,8 meter lång och matt. Stickproppen är även den speciellt designad av Avolt.

Grenuttaget finns i kulörerna; Stockholm black, Gotland grey och Old pink.

Mått: 76×76×76 mm.

Skriven av Anna Göth

Square i Stockholm black
Square i Stockholm black
Square i Old pink
Square i Old pink
Square i Gotland grey
Square i Gotland grey

Nyheter

Luftrenare som chockar virus

Det finska företaget Genano Oy har en patenterad reningsteknologi som bygger på en kraftfull elektronisk luftrening som bland annat avdödar luftburna mikrober, som virus, bakterier och mögelsporer, från inomhusluften genom 25 000 volts elstötar.

Koldioxidneutral isoleringsskiva

2021-05-10
Mineralull

Paroc har lanserat en ny koldioxidneutral isoleringsskiva där tillverkningstekniken och en hög andel återvunnen stenull leder till kraftigt minskade koldioxidutsläpp i tillverkningsskedet. Resterande CO₂-utsläpp kompenseras via ett verifierat utsläppningsminskningsprogram.

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.