• Nyheter
  • Grenuttag som inte behöver gömmas

Nyheter

Grenuttag som inte behöver gömmas

Grenuttag som inte behöver gömmas
Grenuttaget Square från Avolt har en ny form, färg och funktion jämfört med ett traditionellt grenuttag. Dess design gör att det kan fungera som en del av inredningen istället för att behöva gömmas undan.

Square är delvis tillverkat av återvunnen plast och är designat för både bostäder, kontor, hotell och andra offentliga miljöer.

Grenuttaget finns i två olika utföranden;

Square 1 BASE med tre standarduttag.

Square 1 USB/Magnet med tre standarduttag och dubbla USB-portar. Det här utförandet har även en integrerad magnet i botten som gör att produkten kan fästas horisontalt eller vertikalt, t ex under ett skrivbord eller på en vägg. En fästplatta av stål med 3M-tejp medföljer förpackningen.

Kabeln är 1,8 meter lång och matt. Stickproppen är även den speciellt designad av Avolt.

Grenuttaget finns i kulörerna; Stockholm black, Gotland grey och Old pink.

Mått: 76×76×76 mm.

Skriven av Anna Göth

Square i Stockholm black
Square i Stockholm black
Square i Old pink
Square i Old pink
Square i Gotland grey
Square i Gotland grey

Nyheter

Laddstolpsfundament av återvunnen plast

Svenska företaget Unimi Solutions AB har kommit med en miljövänligare variant av sina modulära betongfundament för laddstationer till elbilar - Unimi-1base ECO plastic. Fundamentet är tillverkat av återvunnen plast och väger endast 18 kg vilket gör att det kan hanteras manuellt utan tunga lyftanordningar.

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.