• Nyheter
  • Golvbrunn för ingjutning i betonggolv

Nyheter

Golvbrunn för ingjutning i betonggolv

.
Töm skurmaskinens vattentank utan översvämning

Från Furhoffs Rostfria kommer Furo 325, en städrumsbrunn av rostfritt stål för ingjutning i betonggolv. Brunnen klarar stor ackumulerande vattenvolym utan risk för översvämning. För att fånga upp skräp, grus och annat som hamnat i städvattnet finns en sandfångslåda som skiljer av skräpet. Utloppsdelen är gavelplacerad med urtagbart vattenlås. 60 mm diameter hål för skurmaskinens tömningsslang.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.