• Nyheter
  • Golvbrunn för ingjutning i betonggolv

Nyheter

Golvbrunn för ingjutning i betonggolv

.
Töm skurmaskinens vattentank utan översvämning

Från Furhoffs Rostfria kommer Furo 325, en städrumsbrunn av rostfritt stål för ingjutning i betonggolv. Brunnen klarar stor ackumulerande vattenvolym utan risk för översvämning. För att fånga upp skräp, grus och annat som hamnat i städvattnet finns en sandfångslåda som skiljer av skräpet. Utloppsdelen är gavelplacerad med urtagbart vattenlås. 60 mm diameter hål för skurmaskinens tömningsslang.

Nyheter

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.

Extra bred ytterpanel, Moelven Limträpanel. Foto: Lipkin

Extra bred ytterpanel

Moelvens nya limträpanel är en extra bred ytterpanel avsedd för liggande montering. Limträpanelens uppbyggnad med lameller gör att ytterpanelen trots sin bredd inte kupar sig.