Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Golvavlopp för vårdmiljöer

Unidrain Vinyl
unidrain Vinyl är ett nytt golvavlopp som är utvecklat för vårdmiljöer och för tillgänglighetsanpassning

JAFO AB säljer VVS-produkter i plast och rostfritt med golvbrunnar och väggnära golvavlopp som huvudprodukter. Alla produkter tillverkas efter tillverkningskontrollavtal med Statens Provningsanstalt (RISE - Research Institutes of Sweden).

unidrain® Vinyl golvavloppsarmatur är tillverkat i rostfritt stål. Golvbrunn för anslutning av plastmatta som yt- och tätskikt. Ett jämnt fall mot golvrännan underlättar hanteringen av rullstolar och duschsängar och ökar tillgängligheten för personer på ostadiga ben. Genom olika längder och anpassad placering av golvrännan får våtrummet en bättre avrinning och därmed en torrare miljö.

unidrain® Vinyl finns i längdmodulerna 700, 800, 900 och 1000. Levereras komplett med klämram, ram och galler i rostfritt stål. Ska kompletteras med önskat utloppshus. Gallret hålls på plats med kraftiga magneter och vid behov av rengöring av vattenlås lyfts gallret enkelt bort. Därmed är det enkelt att göra rent.

Vid träskivekonstruktioner ska montagesatsen alltid användas. Avståndet mellan vinylrännan och fast vägg ska vara minst 200 mm.

Längdmodell  700  800  900 1000
Galler längd  685 mm  785 mm  885 mm 985 mm
Armatur längd  750 mm  850 mm  950 mm 1050 mm

Skriven av Harald Holm

.
.
.
.
Vinyl 0700 komplett med klämram, ram och galler i rostfritt stål
Vinyl 0700 komplett med klämram, ram och galler i rostfritt stål

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.