Nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År
Byggkatalogen önskar alla kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka i januari igen med nya aktuella produktnyheter.

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar alla kunder och läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! 

Vi är tillbaka efter helgerna med nya aktuella produktnyheter. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya produkter eller andra synpunkter och önskemål. 

Byggkatalogredaktionen

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.