Nyheter

Gnistrande kristallsvart tätskikt

.
TopSafe PRO är ett kallklistrat tätskikt som ger ett mycket gott skydd för väder och vind.

Icopal lanserar nu ett nytt tätskikt i en kristallsvart kulör som passar in i de flesta miljöer och byggnadsstilar.

Med sin låga vikt är TopSafe PRO en utmärkt produkt att lägga på takkonstruktioner som inte klarar tyngden av tegel- eller betongpannor.

Tätskiktet kan läggas på låga taklutningar ned till 3°, vilket ökar användbarheten ytterligare.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.