• Nyheter
  • Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nyheter

Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nytt beslag för glasskjutdörrar
INTEC är ett nylanserat skjutdörrssystem för skjutdörrar av glas där upphängningen är integrerad i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.

INTEC tillverkas av företaget MANTION ASA och är utformat med upphängningarna integrerade i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.
Glidsystemen är försedda med stötdämpare och ger en fullständig och effektiv stängning och öppning av dörren, tyst och smidigt.
 
Profilerna är tillverkade av aluminium och är ett av de smalaste systemen på marknaden. Profilerna passar till dörrar med tjocklek på 8-10 mm och med vikt upp till 80 kg. De kan anpassas för enkla och dubbla dörrar och fästena kan monteras på väggen eller i taket. Monteringsprofilen kan även monteras jämnt på en fast glasvägg för utformning av ett helt symetriskt glasparti.

Skjutdörrsystemet går snabbt och enkelt att montera och möjliggör en noggrann och omedelbar inställning i höjdled.
 
För hela systemet garanteras en livslängd på 100 000 cykler.

Skriven av Anna Göth

INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC
INTEC

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.