• Nyheter
  • Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nyheter

Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nytt beslag för glasskjutdörrar
INTEC är ett nylanserat skjutdörrssystem för skjutdörrar av glas där upphängningen är integrerad i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.

INTEC tillverkas av företaget MANTION ASA och är utformat med upphängningarna integrerade i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.
Glidsystemen är försedda med stötdämpare och ger en fullständig och effektiv stängning och öppning av dörren, tyst och smidigt.
 
Profilerna är tillverkade av aluminium och är ett av de smalaste systemen på marknaden. Profilerna passar till dörrar med tjocklek på 8-10 mm och med vikt upp till 80 kg. De kan anpassas för enkla och dubbla dörrar och fästena kan monteras på väggen eller i taket. Monteringsprofilen kan även monteras jämnt på en fast glasvägg för utformning av ett helt symetriskt glasparti.

Skjutdörrsystemet går snabbt och enkelt att montera och möjliggör en noggrann och omedelbar inställning i höjdled.
 
För hela systemet garanteras en livslängd på 100 000 cykler.

Skriven av Anna Göth

INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC
INTEC

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.