• Nyheter
  • Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nyheter

Glasskjutdörrar med osynliga beslag

Nytt beslag för glasskjutdörrar
INTEC är ett nylanserat skjutdörrssystem för skjutdörrar av glas där upphängningen är integrerad i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.

INTEC tillverkas av företaget MANTION ASA och är utformat med upphängningarna integrerade i skenan vilket gör att beslagen blir helt osynliga.
Glidsystemen är försedda med stötdämpare och ger en fullständig och effektiv stängning och öppning av dörren, tyst och smidigt.
 
Profilerna är tillverkade av aluminium och är ett av de smalaste systemen på marknaden. Profilerna passar till dörrar med tjocklek på 8-10 mm och med vikt upp till 80 kg. De kan anpassas för enkla och dubbla dörrar och fästena kan monteras på väggen eller i taket. Monteringsprofilen kan även monteras jämnt på en fast glasvägg för utformning av ett helt symetriskt glasparti.

Skjutdörrsystemet går snabbt och enkelt att montera och möjliggör en noggrann och omedelbar inställning i höjdled.
 
För hela systemet garanteras en livslängd på 100 000 cykler.

Skriven av Anna Göth

INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC beslag för skjutdörrar av glas
INTEC
INTEC

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.