Nyheter

Glamouröst badrum

.
Allt i badrummet behöver inte vara vitt porslin

Tvättställ med platinafärgat barockmönster kan ge badrummet en extra lyxig känsla. Kombinera med detaljer i kristall, silver och paljetter och du har det perfekt blingade badrummet.

Tvättstället Memento New Glory Platinum från Villeroy & Boch kombinerar modern design med barocken. Det finns i svart eller vit keramik och i fyra storlekar (50, 60, 80 och 120 cm breda), dekorerade med det platinafärgade bladmönstret.
Tvättstället är designat för montering ovanpå en bänkskiva, till exempel gör det sig fint på en bänk med en skiva i svart eller vitt glas ur badrumsserien Memento.

Memento är en badrumsserie i minimalistiskt modern design som består av tvättställ, WC-stolar och möbler i olika variationer och färger.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsväggar

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.