För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Genomfärgad MDF

Genomfärgad MDF
Forescolor är en helt genomfärgad träfiberskiva för invändiga inrednings- och möbelprojekt där man vill addera färg. CEOS marknadsför Forescolor i Sverige och erbjuder som standard nio olika kulörer.

Forescolor träfiberskiva är en helt genomfärgad MDF som kan användas för inredning i exempelvis hotell och restauranger, butiker, kontor, bostäder, som väggpaneler och på dörrar men även till möbler, skyltar, i leksaker och annat.

Skivan är enkel att bearbeta med vanliga verktyg och kan behandlas med ytbeläggning om så önskas. Skivan har hög fuktbeständighet och med speciell slutbehandling kan den användas även i kök och badrum.

CEOS marknadsför Forescolor i Sverige och erbjuder nio olika standardfärger; röd, orange, gul, grön, blå, brun, ljusgrå, grå och svart. Skivan kan också maskinbearbetas med hjälp av CNC eller lasermaskiner. Även andra tekniker kan användas, såsom digitaltryck.

Träfiberskivan finns i tjocklekar från 5 mm upp till 19 mm beroende av kulör. Standardmått är 1 220x2 440 mm.

Skivan har emissionsklass E0 avseende formaldehyd, enligt exsickatormetoden. Den är giftfri och har mycket god färgbeständighet. Skivan kan erhållas med flamskyddsmedel för Brandteknisk klass B-s2, d0 på begäran.

Prover kan beställas på CEOS webbplats och företaget finns även representerade med ett Showroom på Studio B3 i Stockholm.

Skriven av Anna Göth

Nyheter

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.