Nyheter

Genomfärgad MDF

Genomfärgad MDF
Forescolor är en helt genomfärgad träfiberskiva för invändiga inrednings- och möbelprojekt där man vill addera färg. CEOS marknadsför Forescolor i Sverige och erbjuder som standard nio olika kulörer.

Forescolor träfiberskiva är en helt genomfärgad MDF som kan användas för inredning i exempelvis hotell och restauranger, butiker, kontor, bostäder, som väggpaneler och på dörrar men även till möbler, skyltar, i leksaker och annat.

Skivan är enkel att bearbeta med vanliga verktyg och kan behandlas med ytbeläggning om så önskas. Skivan har hög fuktbeständighet och med speciell slutbehandling kan den användas även i kök och badrum.

CEOS marknadsför Forescolor i Sverige och erbjuder nio olika standardfärger; röd, orange, gul, grön, blå, brun, ljusgrå, grå och svart. Skivan kan också maskinbearbetas med hjälp av CNC eller lasermaskiner. Även andra tekniker kan användas, såsom digitaltryck.

Träfiberskivan finns i tjocklekar från 5 mm upp till 19 mm beroende av kulör. Standardmått är 1 220x2 440 mm.

Skivan har emissionsklass E0 avseende formaldehyd, enligt exsickatormetoden. Den är giftfri och har mycket god färgbeständighet. Skivan kan erhållas med flamskyddsmedel för Brandteknisk klass B-s2, d0 på begäran.

Prover kan beställas på CEOS webbplats och företaget finns även representerade med ett Showroom på Studio B3 i Stockholm.

Skriven av Anna Göth

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.