• Nyheter
  • Funktionella träningsredskap för utegym

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym
NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

Träningsredskapen är designade med ett skandinaviskt uttryck och tillverkade av pulverlackerat stål som finns i olika 180 standardkulörer. Redskapen är anpassade för träningsformer såsom Crossfit, Calisthenics, Street Workout, HIIT, TRX och många fler och ger möjlighet att träna kroppens alla muskelgrupper oavsett ålder och träningsnivå. I sortimentet ingår flera olika träningsredskap som kan sättas samman till ett utegym anpassat efter behoven i varje enskilt projekt.

Till träningsredskapen finns instruktionsskyltar med grafiska illustrationer av en serie övningar utformade för varje träningsområde samt en QR-kod med filmer på träningsövningar för olika nivåer.

Träningsredskapen monteras direkt i mark eller anpassas med monteringsfot för specifikt projekt. De kan installeras på valfri yta och installeras överallt såsom exempelvis taket på ett parkeringsgarage. Den rekommenderade ytan är gummisubstrat, bark, kakel, gräs eller sand.

Träningsredskapen är utformade utan rörliga delar, skarvar, skruvar och bultar och är både vandalsäkra och kräver minimalt underhåll. De levereras med 10 års garanti.

Träningsutrustningen uppfyller EN 16630 och andra erforderliga säkerhetskrav.

Skriven av Anna Göth

NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD Utegym
NOORD Utegym

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.