• Nyheter
  • Funktionella träningsredskap för utegym

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym
NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

Träningsredskapen är designade med ett skandinaviskt uttryck och tillverkade av pulverlackerat stål som finns i olika 180 standardkulörer. Redskapen är anpassade för träningsformer såsom Crossfit, Calisthenics, Street Workout, HIIT, TRX och många fler och ger möjlighet att träna kroppens alla muskelgrupper oavsett ålder och träningsnivå. I sortimentet ingår flera olika träningsredskap som kan sättas samman till ett utegym anpassat efter behoven i varje enskilt projekt.

Till träningsredskapen finns instruktionsskyltar med grafiska illustrationer av en serie övningar utformade för varje träningsområde samt en QR-kod med filmer på träningsövningar för olika nivåer.

Träningsredskapen monteras direkt i mark eller anpassas med monteringsfot för specifikt projekt. De kan installeras på valfri yta och installeras överallt såsom exempelvis taket på ett parkeringsgarage. Den rekommenderade ytan är gummisubstrat, bark, kakel, gräs eller sand.

Träningsredskapen är utformade utan rörliga delar, skarvar, skruvar och bultar och är både vandalsäkra och kräver minimalt underhåll. De levereras med 10 års garanti.

Träningsutrustningen uppfyller EN 16630 och andra erforderliga säkerhetskrav.

Skriven av Anna Göth

NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD utegym
NOORD Utegym
NOORD Utegym

Nyheter

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.

Justerskruv som minskar materialspill

2022-06-08
Skruvar

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Betongelement av Agri™Betong presenteras av Göran Resare (Strängbetong), Bill Ögren (ByggVesta), Henrik Vinell (Strängbetong) Foto: David Krantz

Betong av spannmålsskal

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.