Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Fuktmätaren Protimeters modell MMS har blivit ännu vassare

Nyheter

Fuktmätaren Protimeters modell MMS har blivit ännu vassare

Fuktmätaren Protimeters modell MMS har blivit ännu vassare
Fuktmätaren har fått en mer robust design, säkrare mätning och fler nya funktioner.

 
 

Kraftig och robust fuktmätare

Protimeter har tagit fram en stadig uppdatering av sin MMS och har fått namnet MMS2. Den har fått ett mer användarvänligt grepp med grå ytor i gummi på fram och baksidan. En större, bakgrundsbelyst LCD-färgskärm där resultatet syns tydligare.

Fuktmätning
För att mäta fuktkvot i trä sitter mätspetsarna skyddade under locket på ovansidan av instrumentet och uttaget för långa mätsonder, mätspetsgivare med sladd samt hammarelektroder.

Luftfuktighetsmätning
Luftfuktighet mäter du med den utbytbara RF-givaren, perfekt vid mätning i krypgrunder, vindar och betongplattor. RF-givaren sitter på baksidan av instrumentet. På baksidan av instrumentet finns en utbukt som nu är mer stabil mot underlaget än den gamla modellen. Relativa avläsningar från 60 till 999 visas på LCD-displayen tillsammans med en förloppsindikator som anger om materialet är torrt, i riskzonen eller vått.

IR-termometer för mätning av yttemperaturer
Protimeter MMS2 har en inbyggt IR-termometer för mätning av yttemperaturer och uträkning av daggpunkt.
Med IR-termometern får du fram den exakta värmen på ytan du mäter genom ett enkelt knapptryck.

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.