Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Fräs för stora ytor

Fräs för stora ytor
Saneringsfräsen Renofix RGP 150 levereras med ett golvstativ som ska underlätta fräsarbeten på stora golvytor av betong.

      
  
  

Protool Renofix RGP 150 är en saneringsfräs avsedd för arbeten på större golv- och väggytor. För att ge god ergonomi är fräsen försedd med ett dubbelhandtag som ska underlätta arbete på väggar. Handtaget ska dessutom minska vibrationerna. Arbete på större golvytor underlättas av ett specialutvecklat golvstativ.

Justerbart fräsdjup

Fräsen har justerbart fräs- och slipdjup. Den är försedd med slipskiva med diametern 150 millimeter. Fräsen arbetar mellan 1 000 och 2 200 varv per minut. Den har dammutsug med anslutning 36 millimeter. Energianvändningen är 1 600 watt och fräsen väger 5,5 kilo.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.