Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Fräs för stora ytor

Fräs för stora ytor
Saneringsfräsen Renofix RGP 150 levereras med ett golvstativ som ska underlätta fräsarbeten på stora golvytor av betong.

      
  
  

Protool Renofix RGP 150 är en saneringsfräs avsedd för arbeten på större golv- och väggytor. För att ge god ergonomi är fräsen försedd med ett dubbelhandtag som ska underlätta arbete på väggar. Handtaget ska dessutom minska vibrationerna. Arbete på större golvytor underlättas av ett specialutvecklat golvstativ.

Justerbart fräsdjup

Fräsen har justerbart fräs- och slipdjup. Den är försedd med slipskiva med diametern 150 millimeter. Fräsen arbetar mellan 1 000 och 2 200 varv per minut. Den har dammutsug med anslutning 36 millimeter. Energianvändningen är 1 600 watt och fräsen väger 5,5 kilo.

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.