• Nyheter
  • Franska golvplattor med eget mönster

Nyheter

Franska golvplattor med eget mönster

Franska golvplattor med eget mönster
Österlenföretaget Stiltje har startat import av franska cementbaserade golvplattor. Plattorna finns i ett stort antal färger och mönster för olika kombinationer.

 
  
 
 

Stiltje importerar franska golvplattor med ytskikt av färgad marmorkross. Plattorna finns i ett stort antal färger och mönster.

 

De klassiska franska cafégolven som många uppfattar som klinkergolv består ofta av färgade cementbaserade golvplattor. Golven får sitt utseende av ett 4–5 millimeter tjockt lager av färgad marmorkross. Den tjocka ytbeläggningen ger en yta med keramisk karaktär som uppges vara mycket slitstark.

Designa eget mönster

På Stiltjes webbplats finns en mönstersimulator som gör det möjligt att skapa ett golv med eget mönster. Här kan man prova att lägga ut alla de olika plattorna i sortimentet efter eget huvud. Därefter kan man göra en utskrift och få en mängdförteckning över de ingående plattorna.

Många färger och mönster
Plattorna finns i 18 färger och i mer än 100 mönster, kompletterade med en hel serie bårder och hörn. I sortimentet finns dessutom sju olika serier med mönster som skapats av olika konstnärer.
Plattorna har storleken 200x200 millimeter och är 16 millimeter tjocka.
Tillverkning görs för hand i fabriken i Provence.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.