• Nyheter
  • Framtidens färgburk är ingen burk

Nyheter

Framtidens färgburk är ingen burk

Framtidens färgburk är ingen burk
Beckers är först ut med att erbjuda färg i en ny miljövänlig mjuk förpackningstyp med skruvkork. Den nya förpackningen minskar materialåtgången och är även enkel att använda.

Förpackningstypen är lätt att bära, öppna och stänga. Tack vare skruvkorken och handtagen i de båda ändarna är det enkelt att hälla ut färgen i tråget utan spill. Det i sin tur gör att väldigt lite färg går till spillo. Förpackningen är stående och till skillnad mot många andra mjuka varianter som tappar formen allt eftersom innehållet i dem minskar, behåller den här formen även när den är halvfull. Den är även mer transportvänlig och lättare att återvinna, vilket är bra för miljön. Miljöbesparingen sker både form av minskad materialåtgång och att förpackningen kan rullas ihop och sorteras som brännbart efter användning.

Väggfärgen Elegant blir först ut att levereras i den nya lösningen som dessutom är klimatkompenserad av myclimate. Produkten kommer att börja säljas på Bauhaus från och med den 15 januari i förpackningar om 3 liter.

Skriven av Malena Beijer

Elegant färg i den nya förpackningen
Elegant färg i den nya förpackningen

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.