• Nyheter
  • Förvandla väggen till en whiteboard

Nyheter

Förvandla väggen till en whiteboard

Förvandla väggen till en skrivbar yta
Med färgen WriteyBoard Dry Erase Paint kan en vägg eller annan yta målas om till en stor Whiteboard-tavla.

En oanvänd yta kan lätt förvandlas till en stor skrivtavla eller klotterplank  för t ex noteringar, idéer och planering i skolor, kontor och arbetsplatser eller bostäder. Färgen kan även användas utomhus eller för renovering av en gammal sliten Whiteboard. 

Färgen finns som vit, transparent och svart samt i en variant som kan brytas till valfri kulör. Den transparenta färgen kan användas t ex när man vill behålla färgen på en tidigare målad vägg. 
Den svarta färgen kan med fördel användas på nattklubbar, restauranger och liknande tillsammans med neon- eller vitfärgade pennor.

Flera utföranden finns, bland annat en med mindre lukt och emissioner.

Beroende på utförande och underlag är ytan skrivbar efter 1-3 dagar.

Färgen appliceras med en vanlig roller, oftast räcker en strykning beroende av vilket underlag man målar på.

Färgen levereras med 10 års garanti.

Skriven av Anna Göth

WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.