• Nyheter
  • Förvandla väggen till en whiteboard

Nyheter

Förvandla väggen till en whiteboard

Förvandla väggen till en skrivbar yta
Med färgen WriteyBoard Dry Erase Paint kan en vägg eller annan yta målas om till en stor Whiteboard-tavla.

En oanvänd yta kan lätt förvandlas till en stor skrivtavla eller klotterplank  för t ex noteringar, idéer och planering i skolor, kontor och arbetsplatser eller bostäder. Färgen kan även användas utomhus eller för renovering av en gammal sliten Whiteboard. 

Färgen finns som vit, transparent och svart samt i en variant som kan brytas till valfri kulör. Den transparenta färgen kan användas t ex när man vill behålla färgen på en tidigare målad vägg. 
Den svarta färgen kan med fördel användas på nattklubbar, restauranger och liknande tillsammans med neon- eller vitfärgade pennor.

Flera utföranden finns, bland annat en med mindre lukt och emissioner.

Beroende på utförande och underlag är ytan skrivbar efter 1-3 dagar.

Färgen appliceras med en vanlig roller, oftast räcker en strykning beroende av vilket underlag man målar på.

Färgen levereras med 10 års garanti.

Skriven av Anna Göth

WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint

Nyheter

Beröringsfri blandare i svart

Mora MMIX Tronic är en ny beröringsfri blandare i svart kulör som, förutom att vara hygienisk och bekväm, även minskar vatten- och energiförbrukningen. Blandarens svarta utförande ger den en exklusiv design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer såsom i det lyxigare badrummet hemma.

Nya väggelement med halm

Nya väggelement med halm

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.