• Nyheter
  • Förvandla väggen till en whiteboard

Nyheter

Förvandla väggen till en whiteboard

Förvandla väggen till en skrivbar yta
Med färgen WriteyBoard Dry Erase Paint kan en vägg eller annan yta målas om till en stor Whiteboard-tavla.

En oanvänd yta kan lätt förvandlas till en stor skrivtavla eller klotterplank  för t ex noteringar, idéer och planering i skolor, kontor och arbetsplatser eller bostäder. Färgen kan även användas utomhus eller för renovering av en gammal sliten Whiteboard. 

Färgen finns som vit, transparent och svart samt i en variant som kan brytas till valfri kulör. Den transparenta färgen kan användas t ex när man vill behålla färgen på en tidigare målad vägg. 
Den svarta färgen kan med fördel användas på nattklubbar, restauranger och liknande tillsammans med neon- eller vitfärgade pennor.

Flera utföranden finns, bland annat en med mindre lukt och emissioner.

Beroende på utförande och underlag är ytan skrivbar efter 1-3 dagar.

Färgen appliceras med en vanlig roller, oftast räcker en strykning beroende av vilket underlag man målar på.

Färgen levereras med 10 års garanti.

Skriven av Anna Göth

WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint
WriteyBoard Dry Erase Paint

Nyheter

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.

Justerskruv som minskar materialspill

2022-06-08
Skruvar

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Betongelement av Agri™Betong presenteras av Göran Resare (Strängbetong), Bill Ögren (ByggVesta), Henrik Vinell (Strängbetong) Foto: David Krantz

Betong av spannmålsskal

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.