• Nyheter
  • Förstärk din befintliga gräsmatta utan spadtag.

Nyheter

Förstärk din befintliga gräsmatta utan spadtag.

Förstärk din befintliga gräsmatta utan ett enda spadtag.
GEOFLOR är ett 24 mm tjockt nätverk av polyetylen, som inte skadar gräsrötterna och säkerställer en snabb tillväxt av friskt gräs. Plastnätverket skyddar gräs och underliggande mark på uppfarter, parkeringsplatser och gångvägar och har en bärkapacitet på 100 ton/m2.

Materialet är stabilt mot UV-strålning och temperaturskillnader och har elastiska egenskaper vilket gör det lämpligt för de flesta marktyper. GEOFLOR kan installeras på underlag med en lutning upp till 8 %. Plattorna kan läggas direkt på en befintlig gräsmatta för att skydda gräset mot tryckskador från fordon eller fotgängare. Då gräset växt upp täcks nätet över och är knappt synbart.

GEOFLOR är enkelt att montera, varje ruta hakas fast med den intilliggande rutan, det kan lyftas upp och flyttas även efter lång tids användning. Det kan även användas som temporärt skydd av gräsytor vid till exempel sportevenemang, konserter, utställningar eller festivaler. GEOFLOR monteras uppifrån och sidorna hakas i varandra för maximal stabilitet i systemet. Plattorna är 500x500 mm och det kan antingen läggas på färdigt gräs eller ovanpå en nysådd gräsyta. En yta förstärkt med Geoflor är körklar direkt efter montering.

GEOFLOR på parkeringsplats
GEOFLOR på parkeringsplats

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.