• Nyheter
  • Förstärk din befintliga gräsmatta utan spadtag.

Nyheter

Förstärk din befintliga gräsmatta utan spadtag.

Förstärk din befintliga gräsmatta utan ett enda spadtag.
GEOFLOR är ett 24 mm tjockt nätverk av polyetylen, som inte skadar gräsrötterna och säkerställer en snabb tillväxt av friskt gräs. Plastnätverket skyddar gräs och underliggande mark på uppfarter, parkeringsplatser och gångvägar och har en bärkapacitet på 100 ton/m2.

Materialet är stabilt mot UV-strålning och temperaturskillnader och har elastiska egenskaper vilket gör det lämpligt för de flesta marktyper. GEOFLOR kan installeras på underlag med en lutning upp till 8 %. Plattorna kan läggas direkt på en befintlig gräsmatta för att skydda gräset mot tryckskador från fordon eller fotgängare. Då gräset växt upp täcks nätet över och är knappt synbart.

GEOFLOR är enkelt att montera, varje ruta hakas fast med den intilliggande rutan, det kan lyftas upp och flyttas även efter lång tids användning. Det kan även användas som temporärt skydd av gräsytor vid till exempel sportevenemang, konserter, utställningar eller festivaler. GEOFLOR monteras uppifrån och sidorna hakas i varandra för maximal stabilitet i systemet. Plattorna är 500x500 mm och det kan antingen läggas på färdigt gräs eller ovanpå en nysådd gräsyta. En yta förstärkt med Geoflor är körklar direkt efter montering.

GEOFLOR på parkeringsplats
GEOFLOR på parkeringsplats

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.