Nyheter

Första svanenmärkta duschväggen

Första svanenmärkta duschväggen
Malmöföretaget Inredningsglas, INR, lanserar duschväggen Josephine, som är miljömärkt med Svanen.

    
 

Duschväggen Josephine, från Inredningsglas i Malmö, är först i sitt slag med miljömärkningen Svanen.

 

Duschväggens märkning med Svanen innebär bland annat att lim och fogar innehåller minimalt med miljö- och hälsofarliga ämnen. Materialen som ingår är återvinningsbara och om den behöver rivas ned är den förberedd för att kunna tas isär på ett enkelt sätt.


Förenklar städningen
Duschväggen består av en böjd glasskärm som är invikningsbar. Konstruktionen med den böjda glasskivan skapar ett undertryck som håller kvar vattnet i duschen. Designen togs ursprungligen fram för en stor hotellkedja, som behövde en duschvägg som förenklar städningen. Därefter har den alltså vidareutvecklats miljömässigt och nu kunnat miljömärkas.

 

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!