• Nyheter
  • Förbättrat fördelarskåp från Uponor

Nyheter

Förbättrat fördelarskåp från Uponor

Förbättrat fördelarskåp från Uponor
Uponor förbättrar skyddet mot vattenskador genom en utveckling av sitt fördelarskåp för tappvatten- och värmesystem.

      
  
Uponor Fördelarskåp har fått ett förbättrat skydd mot vattenskador genom en utveckling av stänkskyddet. Vid läckage i fördelarskåpet leds det utläckande vattnet ner i skåpet och dräneras genom läckageindikeringen.
Skåpet levereras med en plastficka för drift- och skötselråd, som monteras på insidan av skåpsdörren.
Fördelarskåpet finns i tre olika storlekar med djupen 95 eller 118 millimeter. Det kan levereras i RALsystemets alla färger samt i rostfritt och borstat stål.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.