• Nyheter
  • Förbättrat fördelarskåp från Uponor

Nyheter

Förbättrat fördelarskåp från Uponor

Förbättrat fördelarskåp från Uponor
Uponor förbättrar skyddet mot vattenskador genom en utveckling av sitt fördelarskåp för tappvatten- och värmesystem.

      
  
Uponor Fördelarskåp har fått ett förbättrat skydd mot vattenskador genom en utveckling av stänkskyddet. Vid läckage i fördelarskåpet leds det utläckande vattnet ner i skåpet och dräneras genom läckageindikeringen.
Skåpet levereras med en plastficka för drift- och skötselråd, som monteras på insidan av skåpsdörren.
Fördelarskåpet finns i tre olika storlekar med djupen 95 eller 118 millimeter. Det kan levereras i RALsystemets alla färger samt i rostfritt och borstat stål.

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!