Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Radiator från mma
Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

MMA Evosense sprint erbjuder noggrann reglering av rumstemperaturen, där max- och minbegränsning av önskad rumstemperatur kan göras på ett enkelt sätt. Inställningen kan göras ned till en noggrannhet på ±0,5 ⁰C.
Evosense kan även begränsas så att temperaturen är lokalanpassad. Temperaturbegränsningen görs efter installation och den är helt dold, så att obehöriga ej kan förändra den. 

MMA Evosense passar till alla MMA:s termostatventiler och radiatorkoppel, för ventiler av annat fabrikat finns den även med anslutning M30 x 1,5. Evosense är en självverkande ställbar termostat, där inställt värde visas i ett fönster på termostaten, den erbjuds som standard 0-28°C, men kan levereras med annan max- eller minbegränsning. Termostaten finns i flera utföranden och kulörer

Evosense är energiklassad i enlighet med TELL Klass A, och godkänd enligt EN215 tillsammans med AN10, ANV10, AN15, FVR10, FVV10, FVAV10, FVR15, FVV15 och FVAV15. Evosense Sprint är utrustad med balanseringssprint för möjliggöra exakt och tidsbesparande driftsättning.

Tekniska data
Regleringsintervall 0-28°C
Begränsningsnoggrannhet ±0,5°K
Hysteres 0,24 K
Vattentemperaturkänslighet 0,65 K
Differenstryckskänslighet 0,3 K
Reaktionstid 25 minuter
Max lagringstemperatur 50°C
Material Blyfri/lågblyad mässing, PBT, POM, stål
Vikt 118 g
Godkännanden SundaHus Klass B

Skriven av Malena Beijer

Evosense finns i flera färger och utföranden
Evosense finns i flera färger och utföranden

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.