Nyheter

Fogskum med förbättrad ventil

Fogskum med förbättrad ventil
2010-09-08
Nu kan Bostik leverera fogskummet Care Seal med en ventil som passar för både munstycke och fogskumspistol.

  
 

Care Seal har fått en ny förbättrad ventil. Det innebär att hantverkaren kan välja att använda det medföljande munstycket eller en fogskumspistol.

Med en ny förbättrad ventil kan fogskummet Care Seal appliceras på två sätt. Antingen med hjälp av det medföljande munstycket eller om man hellre vill använda en separat fogskumspistol.

Det vita, fukthärdande fogskummet ska ge bra vidhäftning mot de flesta byggmaterial. Det är främst avsett för montering och tätning runt fönster, dörrkarmar, väggar, golv och rörgenomföringar.

Fogskummet är miljöanpassat så till vida att det inte innehåller isocyanater, freoner eller tenn.

 

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.