• Nyheter
  • Fogning och plattsättning med samma produkt

Nyheter

Fogning och plattsättning med samma produkt

Fogning och plattsättning med samma produkt
Weber lanserar weberepox easy, en produkt som kan användas för både plattsättning och fogning i krävande miljöer, exempelvis simbassänger, storkök och offentliga utrymmen.

weberepox easy är en 2-komponent epoxi-baserad produkt som kan användas för montering och fogning av fogplattor både inomhus och utomhus.

Produkten är speciellt avsedd för krävande miljöer med större krav på beständighet som exempelvis industrilokaler, storkök, hotellbadrum och offentliga toaletter. Den kan även användas till montering av glasmosaik i pooler.

weberepox easy har mycket god kemikalie- och temperaturbeständighet. Den står emot missfärgningar och kan rengöras med högt tryck vilket ger en fog som håller sig ren och fräsch över tid.
Produkten finns i sex kulörer;  White, Dark chocolate, Cement, Steel, Pearl grey och Black.

Rekommenderad skikttjocklek: Fogbredd: 1–10 mm. Skikttjocklek: 3–5 mm.
Klassificering: RG enl EN 13888.
Förpackning: 5 kg (inkl komponent A+B)

Skriven av Anna Göth

weberepox easy
weberepox easy

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.