• Nyheter
  • Fogar och fönsterkitt i valfri kulör

Nyheter

Fogar och fönsterkitt i valfri kulör

Fogar och fönsterkitt i valfri kulör
Med Bostik Multicolour blir det nu möjligt att fritt välja kulör på fogar och fönsterkitt.

    
 Med Bostik Multicolour kan fogmassor och fönsterkitt förses med valfri kulör.

Bostiks nya koncept, Multicolour, gör det möjligt att helt fritt välja kulör på ett antal produkter för kittning och fogning. Det öppnar möjligheter att använda fogar och fönsterkitt i samma kulör som fasaden eller fönsterkarmen. Eller att låta fogen få en helt annan och kontrasterande kulör. Kulören kan nu alltså väljas i hela spektrumet för NCS- och RAL-kulörer. Alternativt kan man även få en viss kulör genom att skicka in ett färgprov till Bostik.

Levereras i korvar eller patroner

De produkter som för närvarande kan levereras med valfri kulör är: Glasil fönsterkitt, Uretan bygg 2637, Multifog 2640, Silmax byggfog, Simson MSR CA och Simson ISR 70-03.
För beställning är minimikvantiteten cirka 200 korvar med 0,6 liter eller patroner med 0,3 liter.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.