• Nyheter
  • Fogar och fönsterkitt i valfri kulör

Nyheter

Fogar och fönsterkitt i valfri kulör

Fogar och fönsterkitt i valfri kulör
Med Bostik Multicolour blir det nu möjligt att fritt välja kulör på fogar och fönsterkitt.

    
 Med Bostik Multicolour kan fogmassor och fönsterkitt förses med valfri kulör.

Bostiks nya koncept, Multicolour, gör det möjligt att helt fritt välja kulör på ett antal produkter för kittning och fogning. Det öppnar möjligheter att använda fogar och fönsterkitt i samma kulör som fasaden eller fönsterkarmen. Eller att låta fogen få en helt annan och kontrasterande kulör. Kulören kan nu alltså väljas i hela spektrumet för NCS- och RAL-kulörer. Alternativt kan man även få en viss kulör genom att skicka in ett färgprov till Bostik.

Levereras i korvar eller patroner

De produkter som för närvarande kan levereras med valfri kulör är: Glasil fönsterkitt, Uretan bygg 2637, Multifog 2640, Silmax byggfog, Simson MSR CA och Simson ISR 70-03.
För beställning är minimikvantiteten cirka 200 korvar med 0,6 liter eller patroner med 0,3 liter.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.