För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Flyttbar vägg för flexibla kontor

Nyheter

Flyttbar vägg för flexibla kontor

Flyttbar vägg för flexibla kontor
Moelven lanserar Screen Wall, en flexibel vägg som ska kombinera funktionerna hos en skärmvägg och en fast vägg.

        
 

Med Moelvens flyttbara väggsystem, Screen Wall, ska kontoret snabbt kunna förändras efter rumsbehoven.

 

 

 

Det nya väggsystemet är utvecklat för att kunna avdela kontor i olika zoner. Där ska det gå att arbeta ostört i en del, samtidigt som det fortfarande ger ett öppet kontor med enkel kommunikation. Poängen är att kontoret snabbt kan ändras efter de behov som finns för stunden. Väggar ska enkelt kunna läggas till eller flyttas.

Förses med hyllor och skåp
Väggsystemet kan kombineras med olika hyllor och skåp, som hängs upp i väggens slitsar. Själva väggen består av en målad MDF-skiva som bärs upp av en lackerad stålstomme. Väggen står på fötter direkt på golvet och är fäst i en skena som monterats i taket.

Justerbar i höjdled
En väggmodul är 2 450 millimeter bred och 1 900 millimeter hög. Den är även justerbar upp till 100 millimeter i höjdled.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.