• Nyheter
  • Flyttbar vägg för flexibla kontor

Nyheter

Flyttbar vägg för flexibla kontor

Flyttbar vägg för flexibla kontor
Moelven lanserar Screen Wall, en flexibel vägg som ska kombinera funktionerna hos en skärmvägg och en fast vägg.

        
 

Med Moelvens flyttbara väggsystem, Screen Wall, ska kontoret snabbt kunna förändras efter rumsbehoven.

 

 

 

Det nya väggsystemet är utvecklat för att kunna avdela kontor i olika zoner. Där ska det gå att arbeta ostört i en del, samtidigt som det fortfarande ger ett öppet kontor med enkel kommunikation. Poängen är att kontoret snabbt kan ändras efter de behov som finns för stunden. Väggar ska enkelt kunna läggas till eller flyttas.

Förses med hyllor och skåp
Väggsystemet kan kombineras med olika hyllor och skåp, som hängs upp i väggens slitsar. Själva väggen består av en målad MDF-skiva som bärs upp av en lackerad stålstomme. Väggen står på fötter direkt på golvet och är fäst i en skena som monterats i taket.

Justerbar i höjdled
En väggmodul är 2 450 millimeter bred och 1 900 millimeter hög. Den är även justerbar upp till 100 millimeter i höjdled.

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.