Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Flyttbar vägg för flexibla kontor

Nyheter

Flyttbar vägg för flexibla kontor

Flyttbar vägg för flexibla kontor
Moelven lanserar Screen Wall, en flexibel vägg som ska kombinera funktionerna hos en skärmvägg och en fast vägg.

        
 

Med Moelvens flyttbara väggsystem, Screen Wall, ska kontoret snabbt kunna förändras efter rumsbehoven.

 

 

 

Det nya väggsystemet är utvecklat för att kunna avdela kontor i olika zoner. Där ska det gå att arbeta ostört i en del, samtidigt som det fortfarande ger ett öppet kontor med enkel kommunikation. Poängen är att kontoret snabbt kan ändras efter de behov som finns för stunden. Väggar ska enkelt kunna läggas till eller flyttas.

Förses med hyllor och skåp
Väggsystemet kan kombineras med olika hyllor och skåp, som hängs upp i väggens slitsar. Själva väggen består av en målad MDF-skiva som bärs upp av en lackerad stålstomme. Väggen står på fötter direkt på golvet och är fäst i en skena som monterats i taket.

Justerbar i höjdled
En väggmodul är 2 450 millimeter bred och 1 900 millimeter hög. Den är även justerbar upp till 100 millimeter i höjdled.

 

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.