• Nyheter
  • Flyttbar vägg för flexibla kontor

Nyheter

Flyttbar vägg för flexibla kontor

Flyttbar vägg för flexibla kontor
Moelven lanserar Screen Wall, en flexibel vägg som ska kombinera funktionerna hos en skärmvägg och en fast vägg.

        
 

Med Moelvens flyttbara väggsystem, Screen Wall, ska kontoret snabbt kunna förändras efter rumsbehoven.

 

 

 

Det nya väggsystemet är utvecklat för att kunna avdela kontor i olika zoner. Där ska det gå att arbeta ostört i en del, samtidigt som det fortfarande ger ett öppet kontor med enkel kommunikation. Poängen är att kontoret snabbt kan ändras efter de behov som finns för stunden. Väggar ska enkelt kunna läggas till eller flyttas.

Förses med hyllor och skåp
Väggsystemet kan kombineras med olika hyllor och skåp, som hängs upp i väggens slitsar. Själva väggen består av en målad MDF-skiva som bärs upp av en lackerad stålstomme. Väggen står på fötter direkt på golvet och är fäst i en skena som monterats i taket.

Justerbar i höjdled
En väggmodul är 2 450 millimeter bred och 1 900 millimeter hög. Den är även justerbar upp till 100 millimeter i höjdled.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.