Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Flera snäpp med ny snörslå

Flera snäpp med ny snörslå
Hultafors lanserar en snörslå med förbättrad precision och som klarar upprepade snäpp utan att man behöver fylla på krita.

       
 

Hultafors nya snörslå klarar upprepade snäpp utan att man behöver fylla på krita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den nya snörslån har fått ett antal nya funktioner som ska underlätta arbetet för hantverkaren. Exempelvis har snörslån försetts med en flätad lina av bomull och polyester, som har hög absorptionsförmåga. Därmed kan den ta upp mer krita än en traditionell snörslå och användaren kan snäppa fler gånger utan att behöva veva in linan.

Utväxling ger snabb invevning

För att underlätta arbetet ytterligare är snörslån försedd med en utväxling som ger tre gånger så snabb invevning. Dessutom har den fått ett överbelastningsskydd som ska minska risken för att linan går av om den skulle fastna i något föremål vid invevningen.

En annan ny funktion är en releaseknapp som gör att användaren enkelt kan dra ut linan utan att veven snurrar.

Enkelt byta lina

Snörslån har en 30 meters lina och en delbar kork, för att göra det enkelt att byta linan. Avsaknaden av gummi ska göra produkten enkel att hålla ren från krita.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.