Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Flera produkter för grundisolering

Nyheter

Flera produkter för grundisolering

Flera produkter för grundisolering
Finja kompletterar sitt cellplastsortiment med en skiva för dränering och isolering av källarväggar.

        
 

Finja Drän är ett komplett produktsortiment för dränering och isolering av källarväggar. I sortimentet ingår cellplastskivor, fäststick, fiberduk, dukstift och avslutningslist.

Finja Drän är ett produktsortiment för isolering och dränering av nyproducerade eller befintliga källarväggar. Basen i sortimentet är en cellplastskiva som uppges ha stor dräneringskapacitet och god isolerande effekt. Skivan består av cellplastkulor som ska ge en öppen struktur som kan ventilera bort fukt från källarväggar.

Fiberduk håller skivan öppen

Skivan monteras direkt på källarväggen med självhäftande fäststick. Utanpå fästs fiberduk som ska förhindra att finkornigt material tränger in i skivan och täpper till. Fiberduken ska sedan fästas med dukstift i skivan. I överkant avslutas sedan isoleringen med en avslutningslist somfästs in i källarväggen och fogas med silikon.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.