Nyheter

Fästmassa med kraftigt häng

Fästmassa med kraftigt häng
Maxit lanserar en ny fästmassa för enklare montering av kakel och klinker, främst vid renoveringsarbeten.

         
 Maxits fästmassa Serpo 605 Objektfix är framtagen för att ha bra häng men ändå tillåta efterjustering av kakel- och klinkerplattorna.
Den nya fästmassan Serpo 605 Objektfix är avsedd för montering av kakel och klinker i både torra och våta utrymmen. Fästmassan uppges ha ett kraftigt häng, samtidigt som det ska vara enkelt att efterjustera plattorna. Jämfört med andra fästmassor ska den även vara lättare att få bort från verktygen efter användningen.

Fungerar med golvvärme
Fästmassan är framtagen för användning på betong som är äldre än 6 månader och på godkända skivmaterial på vägg. Produkten ska kunna användas tillsammans med golvvärme, men lämpar sig däremot inte för sättning av keramik på uppstyvade träbjälklag.

  

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.