Nyheter

Fästmassa med kraftigt häng

Fästmassa med kraftigt häng
Maxit lanserar en ny fästmassa för enklare montering av kakel och klinker, främst vid renoveringsarbeten.

         
 Maxits fästmassa Serpo 605 Objektfix är framtagen för att ha bra häng men ändå tillåta efterjustering av kakel- och klinkerplattorna.
Den nya fästmassan Serpo 605 Objektfix är avsedd för montering av kakel och klinker i både torra och våta utrymmen. Fästmassan uppges ha ett kraftigt häng, samtidigt som det ska vara enkelt att efterjustera plattorna. Jämfört med andra fästmassor ska den även vara lättare att få bort från verktygen efter användningen.

Fungerar med golvvärme
Fästmassan är framtagen för användning på betong som är äldre än 6 månader och på godkända skivmaterial på vägg. Produkten ska kunna användas tillsammans med golvvärme, men lämpar sig däremot inte för sättning av keramik på uppstyvade träbjälklag.

  

 

Nyheter

Beröringsfri blandare i svart

Mora MMIX Tronic är en ny beröringsfri blandare i svart kulör som, förutom att vara hygienisk och bekväm, även minskar vatten- och energiförbrukningen. Blandarens svarta utförande ger den en exklusiv design som gör att den passar lika bra i offentliga miljöer såsom i det lyxigare badrummet hemma.

Nya väggelement med halm

Nya väggelement med halm

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.