Nyheter

Fastighetsbox med P-märkning

Fastighetsbox med P-märkning
Från Swedsign kommer P-märkta fastighetsboxarna Swedbox. Boxarna finns i ett flertal varianter som ger många kombinationsmöjligheter.

 
 

Swedsigns fastighetsboxar Swebox är certifierade av SP för P-märkning.

 

 

 

Fastighetsboxarna är avsedda för montering på vägg eller fristående på ben inomhus i exempelvis trapphus alternativt utomhus. Postboxarna är liggande och finns med luckhöjderna 105 och 225 millimeter. Luckorna har som standard cylinderlås AMA C650XS, men kan mot tillägg förses med samma lås som lägenhetsdörren. Boxarna följer Post- och Telestyrelsens riktlinjer och är P-märkta av SP (certifikat nummer 479401).


Boxarna kan tilläggsutrustas med:
– snedtak
– låsbart avlastningsbord som är placerat bakom centralöppningsfronten
– kläppa för inkastlucka
– namnskylt för textband eller namnark för postdistributören och boxinnehavaren.

Boxenheterna är tillverkade i förzinkad stålplåt och finns i pulverlackerade i de två standardkulörerna vit (RAL 9010) och ljusgrå (RAL 7001). Boxarna kan även, mot pristillägg, levereras pulverlackerade i valfri kulör i RAL-skalan. Monteringssats ingår.

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.