Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Fastighetsbox med P-märkning

Fastighetsbox med P-märkning
Från Swedsign kommer P-märkta fastighetsboxarna Swedbox. Boxarna finns i ett flertal varianter som ger många kombinationsmöjligheter.

 
 

Swedsigns fastighetsboxar Swebox är certifierade av SP för P-märkning.

 

 

 

Fastighetsboxarna är avsedda för montering på vägg eller fristående på ben inomhus i exempelvis trapphus alternativt utomhus. Postboxarna är liggande och finns med luckhöjderna 105 och 225 millimeter. Luckorna har som standard cylinderlås AMA C650XS, men kan mot tillägg förses med samma lås som lägenhetsdörren. Boxarna följer Post- och Telestyrelsens riktlinjer och är P-märkta av SP (certifikat nummer 479401).


Boxarna kan tilläggsutrustas med:
– snedtak
– låsbart avlastningsbord som är placerat bakom centralöppningsfronten
– kläppa för inkastlucka
– namnskylt för textband eller namnark för postdistributören och boxinnehavaren.

Boxenheterna är tillverkade i förzinkad stålplåt och finns i pulverlackerade i de två standardkulörerna vit (RAL 9010) och ljusgrå (RAL 7001). Boxarna kan även, mot pristillägg, levereras pulverlackerade i valfri kulör i RAL-skalan. Monteringssats ingår.

Nyheter

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.