För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Fastighetsbox med P-märkning

Fastighetsbox med P-märkning
Från Swedsign kommer P-märkta fastighetsboxarna Swedbox. Boxarna finns i ett flertal varianter som ger många kombinationsmöjligheter.

 
 

Swedsigns fastighetsboxar Swebox är certifierade av SP för P-märkning.

 

 

 

Fastighetsboxarna är avsedda för montering på vägg eller fristående på ben inomhus i exempelvis trapphus alternativt utomhus. Postboxarna är liggande och finns med luckhöjderna 105 och 225 millimeter. Luckorna har som standard cylinderlås AMA C650XS, men kan mot tillägg förses med samma lås som lägenhetsdörren. Boxarna följer Post- och Telestyrelsens riktlinjer och är P-märkta av SP (certifikat nummer 479401).


Boxarna kan tilläggsutrustas med:
– snedtak
– låsbart avlastningsbord som är placerat bakom centralöppningsfronten
– kläppa för inkastlucka
– namnskylt för textband eller namnark för postdistributören och boxinnehavaren.

Boxenheterna är tillverkade i förzinkad stålplåt och finns i pulverlackerade i de två standardkulörerna vit (RAL 9010) och ljusgrå (RAL 7001). Boxarna kan även, mot pristillägg, levereras pulverlackerade i valfri kulör i RAL-skalan. Monteringssats ingår.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.