Nyheter

Fastighetsbox med P-märkning

Fastighetsbox med P-märkning
Från Swedsign kommer P-märkta fastighetsboxarna Swedbox. Boxarna finns i ett flertal varianter som ger många kombinationsmöjligheter.

 
 

Swedsigns fastighetsboxar Swebox är certifierade av SP för P-märkning.

 

 

 

Fastighetsboxarna är avsedda för montering på vägg eller fristående på ben inomhus i exempelvis trapphus alternativt utomhus. Postboxarna är liggande och finns med luckhöjderna 105 och 225 millimeter. Luckorna har som standard cylinderlås AMA C650XS, men kan mot tillägg förses med samma lås som lägenhetsdörren. Boxarna följer Post- och Telestyrelsens riktlinjer och är P-märkta av SP (certifikat nummer 479401).


Boxarna kan tilläggsutrustas med:
– snedtak
– låsbart avlastningsbord som är placerat bakom centralöppningsfronten
– kläppa för inkastlucka
– namnskylt för textband eller namnark för postdistributören och boxinnehavaren.

Boxenheterna är tillverkade i förzinkad stålplåt och finns i pulverlackerade i de två standardkulörerna vit (RAL 9010) och ljusgrå (RAL 7001). Boxarna kan även, mot pristillägg, levereras pulverlackerade i valfri kulör i RAL-skalan. Monteringssats ingår.

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.