Nyheter

Färre skarvsladdar med multiuttag

Färre skarvsladdar med multiuttag
2011-09-27
Elko lanserar ett multiuttag som ska lösa problemen med uttagsbrist och en mängd skarvsladdar.

 

         
 

Det kan gå åt många skarvsladdar och grenuttag när man ska ansluta tv och hemmabiosystem. Men nu kommer ett multiuttag med två jordade uttag samt sex uttag för eurostickproppar klass II, 2,5 ampere.

  

Enligt företaget är multiuttaget speciellt användbart för installationer där man ska koppla in tv och hemmabiosystem. Med två jordade uttag och sex uttag för eurostickproppar kan man ersätta skarvsladdar och grenuttag. Uttaget är avsett för utanpåliggande montage och ska enkelt kunna monteras på apparatdosa.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.