Nyheter

Färre skarvsladdar med multiuttag

Färre skarvsladdar med multiuttag
2011-09-27
Elko lanserar ett multiuttag som ska lösa problemen med uttagsbrist och en mängd skarvsladdar.

 

         
 

Det kan gå åt många skarvsladdar och grenuttag när man ska ansluta tv och hemmabiosystem. Men nu kommer ett multiuttag med två jordade uttag samt sex uttag för eurostickproppar klass II, 2,5 ampere.

  

Enligt företaget är multiuttaget speciellt användbart för installationer där man ska koppla in tv och hemmabiosystem. Med två jordade uttag och sex uttag för eurostickproppar kan man ersätta skarvsladdar och grenuttag. Uttaget är avsett för utanpåliggande montage och ska enkelt kunna monteras på apparatdosa.

Nyheter

Toalettmöbler av återvunnen papp

2022-08-19
Badrumsskåp

Med returpapper, återvunnen kartong och plast samt träflis sticker Mix&Match ut både i sin estetik och ur ett hållbarhetsperspektiv. Mix&Match är utvecklad av Novosan för att tåla hårt bruk och är väl lämpad för offentliga toaletter.

Högsäkerhetspollare för citymiljöer

GPP Perimeter Protection AB har lanserat sina hajtandsformade högsäkerhetspollare CityProtector med ett extra grunt fundament framtagna för innerstadsmiljöer där tillgängligt anläggningsdjup är begränsat på grund av ledningar, underjordiska garage och andra strukturer som ligger nära marken och där varje millimeter räknas.

fischer FAFS justerskruv med ett försänkt clips

Justerskruv som minskar materialspill

Infästningsspecialisten fischer lanserar nu justeringsskruven FAFS med ett försänkt clips som lämnar träkonstruktionen så intakt att både byggmaterialet och skruven kan återanvändas efter demontering. Den förenklar även efterspänning och justering utan behov av klossar.

Stadsmöbler som främjar skogsbruket

2022-06-10
Parkmöbler

Möbeltillverkaren Soma Design har tillsammans med Plockhugget och formgivaren Marie Oldfeldt utvecklat serien Soma Forest, stadsmöbler av trä som främjar svenskt skogsbruk utan kalhyggen. Ett initiativ till att förändra svenskt skogsbruk i en mer hållbar riktning.