Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Nyheter

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer
Fristads Kansas lanserar kjolar och hängselbyxor i starka färger speciellt anpassade för tjejer. Kläderna kompletterar de hantverkarbyxor som finns sedan tidigare i företagets damsortiment.

Kläderna finns i färgerna rosa, turkos, lime och klargrönt. De är speciellt anpassade efter kvinnor i storlek och passform men erbjuder samma funktion och komfort som i det traditionella sortimentet. 

I sortimentet ingår hängselbyxor, byxor och kjolar som är utrustade med praktiska detaljer anpassade för att ge en optimal funktion och bidra till ett smidigare arbete. Exempel på detaljer är löst hängande fickor som kan stoppas undan, benfickor, förstärkt tumstocksficka med pennficka samt knapp och hälla för kniv, hammarhankar, telefonficka och fickor för knäskydd med reglerbar höjd. Kjolen har en längd på 460 mm.

Kläderna är tillverkade av slitstark bomull och är OEKO-TEX®-certifierade vilket innebär att dom är testade för hälsofarliga ämnen. Förstärkningar av CORDURA® ger extra slitstyrka.


Skriven av Anna Göth
Hängselbyxor
Hängselbyxor
Hantverkarkjol
Hantverkarkjol
Hantverkarbyxor
Hantverkarbyxor

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.