Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Nyheter

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer
Fristads Kansas lanserar kjolar och hängselbyxor i starka färger speciellt anpassade för tjejer. Kläderna kompletterar de hantverkarbyxor som finns sedan tidigare i företagets damsortiment.

Kläderna finns i färgerna rosa, turkos, lime och klargrönt. De är speciellt anpassade efter kvinnor i storlek och passform men erbjuder samma funktion och komfort som i det traditionella sortimentet. 

I sortimentet ingår hängselbyxor, byxor och kjolar som är utrustade med praktiska detaljer anpassade för att ge en optimal funktion och bidra till ett smidigare arbete. Exempel på detaljer är löst hängande fickor som kan stoppas undan, benfickor, förstärkt tumstocksficka med pennficka samt knapp och hälla för kniv, hammarhankar, telefonficka och fickor för knäskydd med reglerbar höjd. Kjolen har en längd på 460 mm.

Kläderna är tillverkade av slitstark bomull och är OEKO-TEX®-certifierade vilket innebär att dom är testade för hälsofarliga ämnen. Förstärkningar av CORDURA® ger extra slitstyrka.


Skriven av Anna Göth
Hängselbyxor
Hängselbyxor
Hantverkarkjol
Hantverkarkjol
Hantverkarbyxor
Hantverkarbyxor

Nyheter

Skåne i topp bland storstadslänen när det gäller husbyggnadsinvesteringar

I Skåne bedöms den samlade volymen påbörjade husbyggnadsinvesteringar för 2020 att landa strax över 2019 års volym. Det kan jämföras med de andra storstadslänen, Stockholm och Västra Götaland, där husbyggnadsinvesteringarna bedöms ha minskat med ca 3 respektive 10 procent. Det visar NAVET Analytics senaste konjunkturrapport för Sveriges byggmarknad, som levereras en gång i kvartalet.

Tydlig tillträdeskontroll för offentliga lokaler

Stora samhällsutmaningar råder fortfarande gällande rekommendationerna kring social distansering under Coronapandemin. Som ett komplement till det personliga ansvaret har Avancerad Entré Teknik lanserat ett tillträdessystem för kontroll av in- och utpassering som stämmer av den totala kapaciteten för ett specifikt utrymme.

Nya blandarfästen anpassade för nya branschregler

Under våren kommer Mora Armatur löpande lansera nya blandarfästen och anslutningskopplingar som är anpassade efter de nya Branschreglerna för säker vatteninstallation som började gälla den 1 januari 2021. Produkterna kommer i samband med uppdateringen även få en ny stilren och sober design som kommer finnas i sex olika nyanser.

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

Som ett initiativ till att minska sin miljöpåverkan har T-Emballage Bygg tagit fram en luft- och ångspärrande byggfolie av växtbaserat material, T-Tät Standard BIO. Materialet I’m green™ Polyeten används redan utbrett i ett antal andra branscher och T-Emballage Bygg är nu först ut i byggbranschen.

Ecosafe fallskydd Björns trädgård

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.