Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Nyheter

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer

Färgstarka hantverkarkläder för tjejer
Fristads Kansas lanserar kjolar och hängselbyxor i starka färger speciellt anpassade för tjejer. Kläderna kompletterar de hantverkarbyxor som finns sedan tidigare i företagets damsortiment.

Kläderna finns i färgerna rosa, turkos, lime och klargrönt. De är speciellt anpassade efter kvinnor i storlek och passform men erbjuder samma funktion och komfort som i det traditionella sortimentet. 

I sortimentet ingår hängselbyxor, byxor och kjolar som är utrustade med praktiska detaljer anpassade för att ge en optimal funktion och bidra till ett smidigare arbete. Exempel på detaljer är löst hängande fickor som kan stoppas undan, benfickor, förstärkt tumstocksficka med pennficka samt knapp och hälla för kniv, hammarhankar, telefonficka och fickor för knäskydd med reglerbar höjd. Kjolen har en längd på 460 mm.

Kläderna är tillverkade av slitstark bomull och är OEKO-TEX®-certifierade vilket innebär att dom är testade för hälsofarliga ämnen. Förstärkningar av CORDURA® ger extra slitstyrka.


Skriven av Anna Göth
Hängselbyxor
Hängselbyxor
Hantverkarkjol
Hantverkarkjol
Hantverkarbyxor
Hantverkarbyxor

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.