Nyheter

Färgspruta som klarar lim

Färgspruta som klarar lim
Tello Maskin presenterar färgsprutan Titan 850e som ska klara svåra arbeten med sprutning av brandskyddsfärg och lim.

       
 

Färgsprutan Titan Performance 850e ska klara svåra arbeten med sprutning av brandskyddsfärg och lim. Den kan även förses med värmepaket för dammfri målning.

Färgsprutan Titan 850e är en modell som ska klara svåra arbeten med sprutning av brandskyddsfärg och lim. Den är utrustad med ett så kallat Puls Cleaning System och har inbyggd elektronisk styrning för att ge en jämnare sprutbild.

Dammfri målning

Sprutan ger ett maximalt tryck på 214 bar och har ett maxflöde som är 3,2 liter per minut. Komplett väger den hjulförsedda färgsprutan 40 kilo.
Färgsprutan levereras komplett med 15 meter slang, LX80-pistol samt valfritt vändbart munstycke. Som tillval kan maskinen levereras med en färgvärmeslang som ska ge dammfri målning.

Anpassade för Sverige

Enligt Tello Maskin är färgsprutorna i den nya Titan Performance-serien speciellt anpassade för den svenska marknaden. Anpassningen innebär att man fokuserat på användarvänlighet. Samtidigt har man valt bort vissa elektroniska och digitala funktioner, som har en benägenhet att gå sönder. Därmed är det meningen att färgsprutorna ska klara tuffare jobb med hög kvalitet.

 

Leverantören finns på Nordbygg i monter C03:40.

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.