• Nyheter
  • Färgsättningshjälp för innemiljöer

Nyheter

Färgsättningshjälp för innemiljöer

Färgsättningshjälp för innemiljöer
Från Caparol kommer en färgkarta med avstämda kulörer som kan kombineras för färgsättning inomhus.

 
 Matchguide färgkarta ska ge hjälp med färgsättningnen inomhus.
  

Färgkartan Matchguide innehåller 78 avstämda kulörer som ska gå att använda i ett närmast obegränsat antal kombinationer. Kulörerna är utvalda av den svenska inredningsdesignern Pia Kennborn och utgår från den svenska traditionen med ljusa inomhusmiljöer.

Anpassat för diodljus
För att kulörerna även ska fungera i inomhusbelysning med lysdioder och halogenlampor har Caparol gått igenom pigmentvalet. Enligt företaget är färgkartan uppbyggd för att garantera ett lyckat färgsättningsresultat.

Se filmklipp.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.