Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Färgglada blandare från Grohe

Färgglada blandare från Grohe
GROHE Essence Professional är en engreppsblandare med ett enkelt installationssystem. Den erbjuds nu i 11 glada färger, som är enkelt utbytbara.

Blandarna har hög pip, rörlig slang och en innovativ design, som underlättar kökssysslor som exempelvis fylla stora kastruller, skölja grönsaker och göra rent efteråt. Ett enkelt installationssystem gör det enkelt att montera blandaren på köksöar eller under väggmonterade skåp.

Den flexibla pipen går att svänga 360˚ och det löstagbara duschhuvudet har två strålalternativ som styrs med enkel knapptryckning, en vanlig stråle och en mer kraftfull stråle. Eftersom duschhuvudet är löstagbart gör det att räckvidden klarar dubbla diskhoar. GROHE EasyDock M-system gör så att när duschhuvudet sen förs nära duscharmen drar en kraftful integrerad magnet tillbaka duschhuvudet på plats för sömlös dockning.

Själva blandarna finns i två utföranden, super steel och krom, båda med GROHE ytbehandling som gör dem är reptåliga. De kombineras sen med GROHFlexx, en flexibel silikonslang som finns i 11 färger. 
 
Skriven av Malena Beijer

Essence köksarmatur, 11 färger
Essence köksarmatur, 11 färger
Slangen är lätt att montera
Slangen är lätt att montera

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.