Nyheter

Färgglada blandare från Grohe

Färgglada blandare från Grohe
GROHE Essence Professional är en engreppsblandare med ett enkelt installationssystem. Den erbjuds nu i 11 glada färger, som är enkelt utbytbara.

Blandarna har hög pip, rörlig slang och en innovativ design, som underlättar kökssysslor som exempelvis fylla stora kastruller, skölja grönsaker och göra rent efteråt. Ett enkelt installationssystem gör det enkelt att montera blandaren på köksöar eller under väggmonterade skåp.

Den flexibla pipen går att svänga 360˚ och det löstagbara duschhuvudet har två strålalternativ som styrs med enkel knapptryckning, en vanlig stråle och en mer kraftfull stråle. Eftersom duschhuvudet är löstagbart gör det att räckvidden klarar dubbla diskhoar. GROHE EasyDock M-system gör så att när duschhuvudet sen förs nära duscharmen drar en kraftful integrerad magnet tillbaka duschhuvudet på plats för sömlös dockning.

Själva blandarna finns i två utföranden, super steel och krom, båda med GROHE ytbehandling som gör dem är reptåliga. De kombineras sen med GROHFlexx, en flexibel silikonslang som finns i 11 färger. 
 
Skriven av Malena Beijer

Essence köksarmatur, 11 färger
Essence köksarmatur, 11 färger
Slangen är lätt att montera
Slangen är lätt att montera

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.