Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Färdigmonterat förberett för energimätning

Nyheter

Färdigmonterat förberett för energimätning

Färdigmonterat förberett för energimätning
Prefabskåp sparar både tid och pengar vid installation.

 
 

Multisystem Prefab Energy är ett av flera prefabsystem från Thermotech.

Från Thermotec kommer Multisystem Prefab Energy, ett prefabricerat läckagesäkert skåp med fördelarstavar och kopplingar för tappvatten, monterat och klart för installation. Skåpet är förberett för energimätning, till exempel för individuell mätning i lägenhet. Mätaren monteras i returstaven och givaren för tilloppstemperatur monteras i tilloppsstaven.

Multi fördelarskåp finns i tre storlekar och är tillverkat av galvaniserad plåt. Thermotec Multifördelare är tillverkat i avzinkningshärdad mässing. Den finns i två storlekar samt med eller utan integrerade avstängningsventiler.

Valmöjligheter
När man beställer Multisystem Prefab Energy kan ett antal val göras:

  • Antal anslutningar.
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida. De kan också förberedas för dragning uppåt, nedåt eller genomgående.
  • Fördelarens anslutningar kan riktas uppåt eller nedåt.
  • Fördelare med eller utan avstängningsventiler för varje anslutning.
  • Olika dimension på anslutningar.
  • Olika dimension på matarledningsanslutningar.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.