• Nyheter
  • Färdigmonterat förberett för energimätning

Nyheter

Färdigmonterat förberett för energimätning

Färdigmonterat förberett för energimätning
Prefabskåp sparar både tid och pengar vid installation.

 
 

Multisystem Prefab Energy är ett av flera prefabsystem från Thermotech.

Från Thermotec kommer Multisystem Prefab Energy, ett prefabricerat läckagesäkert skåp med fördelarstavar och kopplingar för tappvatten, monterat och klart för installation. Skåpet är förberett för energimätning, till exempel för individuell mätning i lägenhet. Mätaren monteras i returstaven och givaren för tilloppstemperatur monteras i tilloppsstaven.

Multi fördelarskåp finns i tre storlekar och är tillverkat av galvaniserad plåt. Thermotec Multifördelare är tillverkat i avzinkningshärdad mässing. Den finns i två storlekar samt med eller utan integrerade avstängningsventiler.

Valmöjligheter
När man beställer Multisystem Prefab Energy kan ett antal val göras:

  • Antal anslutningar.
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida. De kan också förberedas för dragning uppåt, nedåt eller genomgående.
  • Fördelarens anslutningar kan riktas uppåt eller nedåt.
  • Fördelare med eller utan avstängningsventiler för varje anslutning.
  • Olika dimension på anslutningar.
  • Olika dimension på matarledningsanslutningar.

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.