Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Färdigmonterat förberett för energimätning

Nyheter

Färdigmonterat förberett för energimätning

Färdigmonterat förberett för energimätning
Prefabskåp sparar både tid och pengar vid installation.

 
 

Multisystem Prefab Energy är ett av flera prefabsystem från Thermotech.

Från Thermotec kommer Multisystem Prefab Energy, ett prefabricerat läckagesäkert skåp med fördelarstavar och kopplingar för tappvatten, monterat och klart för installation. Skåpet är förberett för energimätning, till exempel för individuell mätning i lägenhet. Mätaren monteras i returstaven och givaren för tilloppstemperatur monteras i tilloppsstaven.

Multi fördelarskåp finns i tre storlekar och är tillverkat av galvaniserad plåt. Thermotec Multifördelare är tillverkat i avzinkningshärdad mässing. Den finns i två storlekar samt med eller utan integrerade avstängningsventiler.

Valmöjligheter
När man beställer Multisystem Prefab Energy kan ett antal val göras:

  • Antal anslutningar.
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida. De kan också förberedas för dragning uppåt, nedåt eller genomgående.
  • Fördelarens anslutningar kan riktas uppåt eller nedåt.
  • Fördelare med eller utan avstängningsventiler för varje anslutning.
  • Olika dimension på anslutningar.
  • Olika dimension på matarledningsanslutningar.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.