Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Färdigblandad EPS-Betong i säck

Färdigblandad EPS-Betong i säck
Finja Betong utökar sitt sortiment med EPS-Betong för användning som pumpbar, isolerande och snabbtorkande lättviktsuppfyllnad.

   
 

Från Finja kommer nu EPS-Betong i säck. Endast vatten behöver tillsättas för att få en lättarbetad betongmassa.

 

Med EPS-Betong erbjuder Finja en lättviktsuppfyllnad med betongens och cellplastens egenskaper i en och samma förpackning. EPS-Betong är avsedd att användas på de flesta typer av underlag och ger en isolerande uppfyllnad innan avjämning. Den kan även användas vid konstruktioner där ett byggnadsmaterial med låg vikt krävs. Exempelvis för utjämning av nivåskillnader i bjälklag och plattor.


Endast vatten behöver tillsättas
Materialet i säcken är färdigblandat, vilket innebär att endast vatten behöver tillsättas för att få en lättarbetad betongmassa. Blandningen med vatten kan göras manuellt med blandarvisp eller med maskinell blandare.
EPS-betongen säljs via Finjas återförsäljare i 50 liters säckar.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.