Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Fallskydd för låg fallhöjd

Fallskydd för låg fallhöjd
Miller Twin Turbo är en ny säkerhetslösning för arbeten med låg fallhöjd. Det är en konstruktion som sägs ge bättre säkerhet och rörelsefrihet än motsvarande lösningar på marknaden.

    
 

Miller Twin Turbo är ett fallskydd för arbeten med låg fallhöjd. Produkten ska ge bättre rörlighet och kan ersätta dubbla falldämparlinor.

  

Enligt leverantören Sperian Protection ska den nya fallskyddsprodukten vara ett säkrare alternativ till dubbla falldämparlinor, vid arbeten med låg fallhöjd. Den kan kopplas till den bakre D-ringen på en fallskyddssele. Till kopplingen ska sedan två Turbo Lite säkerhetsblock monteras. Detta ska då ersätta klätterlinor och dubbla falldämparlinor.

Ger större rörlighet

Turbo Lite-blocken har en arbetskapacitet på två meter och de kan svänga runt åt olika håll för att ge bättre rörlighet. Genom svivelverkan förhindras att blockets band snurrar inuti enheten. Linan rullas hela tiden ut och dras in mjukt utan stötar.

 

 

 

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.