Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Extremt tunn pendelarmatur med LED

Extremt tunn pendelarmatur med LED
Flux presenterar en långsmal pendelarmatur av kolfiber som är bestyckad med en lysdiod i änden.

   

 

Pendelarmaturen Slim är en hel meter lång men bara 25 millimeter i diameter längst ner. Det är alltså en extremt långsmal armatur som kan placeras i olika formeringar. Den finns som singelarmatur eller som ljuskrona med 15 eller 22 enheter. Enligt leverantören är singelvarianten lämplig att sätta i rad över, exempelvis, restaurangbord eller bardisk. Ljuskronorna ska göra sig bäst i entréer eller hallar där det är högt i tak.

Går över i kabeln

Armaturerna är svagt konformade och den översta delen går nästan omärkligt över i kabeln. Som standard levereras armaturerna för utanpåliggande montering, men singelvarianten kan även monteras infälld. Materialet i armaturerna är kolfiber och de finns svarta eller vitlackerade.

Lins ger välriktat ljus

Singelarmaturen är bestyckad med en lysdiod på tre watt, medan ljuskronornas dioder är på en watt. Lysdioden lyser genom en lins av pressat glas, vilket ska ge ett behagligt och välriktat ljus.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.