• Nyheter
  • Exotiska golv från tre världsdelar

Nyheter

Exotiska golv från tre världsdelar

Exotiska golv från tre världsdelar
Forbo lanserar laminatgolvet Adventure som finns med 23 exotiska mönster som är hämtade från tre världsdelar.

       
 

Forbos nya laminatgolv Adventure har fått exotiska mönster med inspiration från tre världsdelar. Här visas mönstret African Zebrano.

 

Den nya golvkollektionen Adventure har kommit till för att möta efterfrågan på exotiska golvmönster. Den består av 23 olika golv uppdelade på de fyra serierna African jungle, American forest, Eurpean woods och Northern timber. Golvens mönster är inspirerade av träslag som exempelvis wenge, zebrano, kanadensisk lönn, pinjeträd, pekan och hickory. Golven finns som plank, 2- och 3-stav, kortstav och mosaikstav. De går att få med matt eller sidenmatt yta och med struktur där ådringen framträder.

Garanti på utseende och funktion
Golvet består av bräder som med klicksystem ska kunna monteras snabbt och enkelt. Det är avsett för torra utrymmen och är klassat i högsta slitageklassen för bostäder. Företaget lämnar 15 års garanti på både utseende och funktion.

 

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.