• Nyheter
  • Exotiska golv från tre världsdelar

Nyheter

Exotiska golv från tre världsdelar

Exotiska golv från tre världsdelar
Forbo lanserar laminatgolvet Adventure som finns med 23 exotiska mönster som är hämtade från tre världsdelar.

       
 

Forbos nya laminatgolv Adventure har fått exotiska mönster med inspiration från tre världsdelar. Här visas mönstret African Zebrano.

 

Den nya golvkollektionen Adventure har kommit till för att möta efterfrågan på exotiska golvmönster. Den består av 23 olika golv uppdelade på de fyra serierna African jungle, American forest, Eurpean woods och Northern timber. Golvens mönster är inspirerade av träslag som exempelvis wenge, zebrano, kanadensisk lönn, pinjeträd, pekan och hickory. Golven finns som plank, 2- och 3-stav, kortstav och mosaikstav. De går att få med matt eller sidenmatt yta och med struktur där ådringen framträder.

Garanti på utseende och funktion
Golvet består av bräder som med klicksystem ska kunna monteras snabbt och enkelt. Det är avsett för torra utrymmen och är klassat i högsta slitageklassen för bostäder. Företaget lämnar 15 års garanti på både utseende och funktion.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.