• Nyheter
  • Exklusiva braskaminer från Belgien

Nyheter

Exklusiva braskaminer från Belgien

Exklusiva braskaminer från Belgien
Kaminexperten i småländska Bankeryd marknadsför nu de designade braskaminerna Donbar från Belgien.

              
 

Belgiska Donbar lanserar ett antal nya braskaminsmodeller. Kaminerna marknadsförs av Kaminexperten i Sverige.

 

Med höstrusket redan här känns braskaminer som särskilt aktuella produktnyheter. I Kaminexpertens sortiment av nya kaminer från Donbar finns både hängande kaminer och stora kaminer för placering mitt i rummet. De fristående kaminerna finns både runda och fyrkantiga, med eller utan fot. I sortimentet finns även kaminer som ska byggas in i väggen och mer öppna eldstäder.

Samtliga braskaminer från Donbar är provade enligt standarden SS-EN 13240.

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.

Digitalt vattenpass

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.