För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Exakt vattenmätning med ultraljud

Exakt vattenmätning med ultraljud
Från leverantören Kamstrup kommer en vattenmätare som med hjälp av ultraljud ska registrera vattenförbrukningen exakt.

      
 

Multical 21 är en elektronisk vattenmätare som använder sig av ultraljudsteknik. Därmed ska mätningen bli exakt även för små kvantiter.

  

Vattenmätaren Multical 21 ska garantera att det är exakt den förbrukade mängden vatten som avläses av mätaren. Därmed ska faktureringen av förbrukat vatten bli exakt. Dessutom ger det möjlighet att minimera onödig förbrukning av vatten och upptäcka eventuellt läckage.

Larmar vid läckage

Ett inbyggt alarmsystem ger information om läckage och förebygger kostsamma reparationer i samband med detta. Med en batterilivslängd på 16 år och hög mätnoggrannhet genom hela livslängden kan kostnader för drift och underhåll minskas markant, menar leverantören.

Trådlös avläsning

Vattenmätaren är vattentät och vakuumförseglad så att elektroniken är skyddad mot fukt. Mätaren kan installeras i utomhus i mätarbrunn eller vattenbrunn och den kan avläsas trådlöst.

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.

Laddinfrastruktur för framtiden

Laddinfrastruktur för framtiden

Den 15 maj träder en ny lag i kraft som innebär att det måste byggas in laddmöjligheter för elbilar vid ny- och ombyggnation av parkeringar. Schneider Electric har tagit fram en kanalskena för laddning som enkelt kan kompletteras med nya EVlink laddpunkter när behovet växer.