Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Ergonomiskt ståbord av papp

Ergonomiskt ståbord av papp
Profilföretaget ME Produkter har utvecklat ett justerbart ståbord av re-board i 3 platta delar för temporära arbetsplatser i hemmet. Ståbordet monteras i 3 lätta steg och kan, vid behov, lika lätt monteras ner efter arbetsdagens slut.

I rådande tider är det många som jobbar hemifrån och som inte alltid har en ergonomisk arbetsplats till hands. Många får ont i rygg och nacke av att sitta böjd över sin laptop vid matbord, soffbord och på strykbrädor under längre perioder. 

ME Produkters ståbord kan placeras på vilket bord eller plan yta som helst och kan enkelt justeras i 4 olika höjdlägen för att passa alla.
Ståbordet är tillverkat av 15 mm re-board, som är en styv kartong med räfflad kärna, vilket gör det både lätt och stabilt.

Mått: höjd 57 cm, djup 43 cm och bredd 52 cm.

Möjlighet att köpa till en etikett med företagslogo som appliceras på valfri plats på ståbordet.

ME Produkter är ett fristående profilföretag som, i samarbete med sin huvudleverantör New Wave Group, levererar bland annat give-aways, profilkläder, stripes för bilar och pappersprodukter med tryck.

Skriven av Helena Bengtsson

Ergonomiskt ståbord av papp med justerbara hyllplan
Ergonomiskt ståbord av papp med justerbara hyllplan
Ergonomiskt ståbord av papp - före och efter montering
Ergonomiskt ståbord av papp - före och efter montering
Montering av ståbordet av papp
Montering av ståbordet av papp

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.