Nyheter

Ergonomiskt ståbord av papp

Ergonomiskt ståbord av papp
Profilföretaget ME Produkter har utvecklat ett justerbart ståbord av re-board i 3 platta delar för temporära arbetsplatser i hemmet. Ståbordet monteras i 3 lätta steg och kan, vid behov, lika lätt monteras ner efter arbetsdagens slut.

I rådande tider är det många som jobbar hemifrån och som inte alltid har en ergonomisk arbetsplats till hands. Många får ont i rygg och nacke av att sitta böjd över sin laptop vid matbord, soffbord och på strykbrädor under längre perioder. 

ME Produkters ståbord kan placeras på vilket bord eller plan yta som helst och kan enkelt justeras i 4 olika höjdlägen för att passa alla.
Ståbordet är tillverkat av 15 mm re-board, som är en styv kartong med räfflad kärna, vilket gör det både lätt och stabilt.

Mått: höjd 57 cm, djup 43 cm och bredd 52 cm.

Möjlighet att köpa till en etikett med företagslogo som appliceras på valfri plats på ståbordet.

ME Produkter är ett fristående profilföretag som, i samarbete med sin huvudleverantör New Wave Group, levererar bland annat give-aways, profilkläder, stripes för bilar och pappersprodukter med tryck.

Skriven av Helena Bengtsson

Ergonomiskt ståbord av papp med justerbara hyllplan
Ergonomiskt ståbord av papp med justerbara hyllplan
Ergonomiskt ståbord av papp - före och efter montering
Ergonomiskt ståbord av papp - före och efter montering
Montering av ståbordet av papp
Montering av ståbordet av papp

Nyheter

Krympande gör-det-självmarknad

Affärskonsulterna Navets kommande konjunkturrapport uppvisar ett bakslag för den sk Gds-marknaden. Hushållens inköp av byggmaterial, alltså Gör-det-själv-marknaden, fick ett uppsving under pandemin, något som kan avläsas i bygghandelns omsättningsökning under förra året.

Miljövarudeklarerade varselkläder

Fristads arbetar för att bli en alltmer hållbar leverantör av arbetskläder och presenterar nu den andra miljövarudeklarerade varselkollektionen tillverkad av hållbar 4-vägsstretch. Kollektionen är framtagen för yrkesgrupper inom väg, bygg & anläggning, transport och logistik.

Fall i hotellbyggandet

Det ser mörkt ut för hotellbyggandet i Sverige, menar affärskonsulterna Navet i sin kommande konjunkturrapport. Under första halvåret i år låg de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna på en nivå som var nästan 30 procent lägre än vid samma period 2021.

Betongfritt för väggar under mark

Betongfritt för väggar under mark

Koljern Nordic AB har utvecklat prefabricerade element för konstruktion under mark. Systemet bygger på stål och Foamglas® med särskilda egenskaper som skyddar mot fukt, skadedjur och är brandsäkert. Det håller dessutom lägre klimatavtryck än traditionell betong och kan återanvändas och återvinnas.

Braskaminen för den digitala eran

Braskaminen för den digitala eran

Contura Connect 556 är en innovativ braskamin som reglerar lufttillförseln via en app som ger full kontroll över olika funktioner och meddelar till exempel när det är dags att lägga in mer ved. Kaminen bidrar till eldning på ett så gynnsamt sätt som möjligt för både hem och miljö.

Kantelement i platta paket

2022-09-28
Grundelement

Finja Betong lanserar L-element FLEX, ett L-format kantelement i två delar som levereras i platta paket till arbetsplatsen och monteras ihop på plats med not och spont-funktion. Konstruktionen med lös botten och rygg gör att de kan levereras omonterade i förpackningar som tar hälften så stor plats. Detta medför ökad samlastning vilket i sin tur ger en enklare lasthantering, färre transporter med minskade utsläpp och fraktkostnader som följd.