Nyheter

Entrétak i glas

Entrétak i glas
Hellbergs dörrar breddar sitt sortiment med entrétak i härdat glas. Taken finns i fyra storlekar och passar alla tänkbara hustyper.

Taken levereras komplett med upphängningsbeslag i borstat rostfritt stål. Varje tak monteras med en förborrad skiva av 2 x 6 mm härdat lamellglas.

De finns i storlekarna 1200, 1500, 1800 och 2100 mm och i två bredder 750-900 mm. Skivorna finns som lagervara och kan omgåendes levereras.

Skriven av Malena Beijer

Närbild på fästen
Närbild på fästen

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.