• Nyheter
  • Enklare påfyllning av värmesystemet

Nyheter

Enklare påfyllning av värmesystemet

Enklare påfyllning av värmesystemet
Från LK Systems kommer en mobil påfyllnadsenhet för fyllning och avluftning av värme- och kylsystem.

       
 

LK Pumpmobil FSB 30 är en mobil påfyllnadsenhet för fyllning och avluftning av värme- och kylsystem.

  

LK Pumpmobil FSB 30 är en mobil påfyllnadsenhet för fyllning och avluftning av golvvärme-, värme-, sol- och kylsystem. Den kan även användas för blandning av frostskyddsvätska som etylen eller propylenglykol.

Spolar och gör rent

Den mobila pumpen kan även användas för spolning och rengöring av värme- och kylsystem. För det krävs filterpåsar som levereras som tillbehör.

Ett annat tillbehör är en extra 30-liters blandningsdunk för beredning av extra glykolblandning.

Enkel att ta med sig

Pumpmobilen är cirka en meter hög och kan enkelt förflyttas på hjul. Vid drift ansluts pumpen till 230 volt.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.