Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Enklare montering av väggnära golvbrunnar

Nyheter

Enklare montering av väggnära golvbrunnar

unidrain
Från Unidrain kommer en monteringssats som ska förenkla installationen av väggnära golvbrunnar i träbjälklag.

Vid montering av golvbrunnar är det viktigt att de är väl förankrade i bjälklagskonstruktionen så att inbördes rörelser inte uppstår mellan avlopp, underlag, tätskikt och golvbeläggningen. Med Unidrains nya monteringssats ska det gå lättare och snabbare för hantverkaren att installera väggnära golvbrunnar i träbjälklag.

Klickas fast i profil

Satsen består av en front- och bakprofil som sätts fast i träbjälkarna med skruvar. Sedan förs armaturen ner i profilen och klickas fast. Beroende på vilken avloppsarmatur man valt, kan det även vara nödvändigt att skära till monteringssatsens front- och bakprofil för exakt längdanpassning.

Enklare montering av väggnära golvbrunnar
Enklare montering av väggnära golvbrunnar

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.