För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Enklare att jämföra CE-märkta ytterdörrar

Nyheter

Enklare att jämföra CE-märkta ytterdörrar

Enklare att jämföra CE-märkta ytterdörrar
Swedoor CE-märker alla sina ytterdörrar sedan årsskiftet. Med detta vill man göra det enklare att jämföra egenskaper som värmeisolering och regntäthet.

      
 

Jorn är en av Swedoors CE-märkta ytterdörrar.

 

CE-märkningen baseras på en gemensam europeisk standard. För ytterdörrar finns krav på luft- och regntäthet, värmeisolering, formstabilitet, slagtålighet och manövrerbarhet.


Genom ett klassificeringssystem är det enklare att jämföra formstabilitet eller värmeisoleringsförmåga mellan olika dörrar.
– Vi hoppas därför att fler tillverkare följer vårt exempel och underlättar för slutkonsument och förskrivande led att jämföra dörrarnas egenskaper, säger Göran Hedljung, försäljningschef Swedoor, i ett pressmeddelande.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.