Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Enkel förbättring av inneklimatet

Nyheter

Enkel förbättring av inneklimatet

Enkel förbättring av inneklimatet
Ett litet luftbehandlingsaggregat med värmeväxlare monterat i väggen ska ge bättre inomhusluft utan att värmen försvinner ut.

     
 

Adotech presenterar ett nytt litet väggaggregat med värmeväxlare som är avsett för lokaler med fuktproblem. Bilden visar utsida vägg till vänster.

 

 

 

 

 

Turbovex TX35A är ett litet luftbehandlingsaggregat med en aluminiumvärmeväxlare. Via värmeväxlaren byts inneluften mot frisk uteluft samtidigt som den uppvärmda luftens energi återvinns.

Löser fuktproblem

Enligt leverantören Adotech ger produkten en enkel och prisvärd lösning på fuktproblem i mindre utrymmen. Lämpliga användningsområden kan vara förråd, vindar, garage, källare, byggbodar och liknande.

Monteras i vägg
Aggregatet monteras i ytterväggen och ansluts till 230 volt. Luftflödet är 10 liter per sekund med en energianvändning på 2,7 watt. Kan styras manuellt eller automatiskt med rörelse-, fukt- eller koldioxidsensor.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.