Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Elskåp som får synas

Elskåp som får synas
2009-05-15
Emedius i Gnosjö presenterar det designade elskåpet, Ius, som snarare ska vara en snygg inredningsdetalj, än en tråkig låda på väggen.

            
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det nya elskåpet, Ius, har utformats för att få ett attraktivt utseende med bland annat fasade kanter. Men man har även tänkt på funktionen. Skåpet har, exempelvis, en lösning som gör att det kan monteras på väggen eller infällt. För att det även ska vara enkelt att komma åt innandömet är skåpets insats både fällbar och borttagbar. Noll- och jordutrustning är förmonterade och följer med när insatsen fälls ut.

Flera färger och storlekar
Skåpet är försett med en front som ska vara enkel att öppna och den kan även kompletteras med lås. Elskåpet är avsett för maximalt 80 ampere och kan levereras med ett antal storlekar och färger.

 

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.