Nyheter

Elskåp som får synas

Elskåp som får synas
2009-05-15
Emedius i Gnosjö presenterar det designade elskåpet, Ius, som snarare ska vara en snygg inredningsdetalj, än en tråkig låda på väggen.

            
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det nya elskåpet, Ius, har utformats för att få ett attraktivt utseende med bland annat fasade kanter. Men man har även tänkt på funktionen. Skåpet har, exempelvis, en lösning som gör att det kan monteras på väggen eller infällt. För att det även ska vara enkelt att komma åt innandömet är skåpets insats både fällbar och borttagbar. Noll- och jordutrustning är förmonterade och följer med när insatsen fälls ut.

Flera färger och storlekar
Skåpet är försett med en front som ska vara enkel att öppna och den kan även kompletteras med lås. Elskåpet är avsett för maximalt 80 ampere och kan levereras med ett antal storlekar och färger.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.