För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Elskåp som får synas

Elskåp som får synas
2009-05-15
Emedius i Gnosjö presenterar det designade elskåpet, Ius, som snarare ska vara en snygg inredningsdetalj, än en tråkig låda på väggen.

            
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det nya elskåpet, Ius, har utformats för att få ett attraktivt utseende med bland annat fasade kanter. Men man har även tänkt på funktionen. Skåpet har, exempelvis, en lösning som gör att det kan monteras på väggen eller infällt. För att det även ska vara enkelt att komma åt innandömet är skåpets insats både fällbar och borttagbar. Noll- och jordutrustning är förmonterade och följer med när insatsen fälls ut.

Flera färger och storlekar
Skåpet är försett med en front som ska vara enkel att öppna och den kan även kompletteras med lås. Elskåpet är avsett för maximalt 80 ampere och kan levereras med ett antal storlekar och färger.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.