• Nyheter
  • Effektivt luktsaneringsaggregat för eliminering av dålig lukt

Nyheter

Effektivt luktsaneringsaggregat för eliminering av dålig lukt

Effektivt luktsaneringsaggregat för eliminering av dålig lukt
Airmaster ozonaggregat / ozongeneratorer är luktsaneringsaggregat som är framtagna för luktborttagning i restauranger, kök, soprum och hygienutrymmen samt till rök- och luktsanering av bilar, hotellrum och bostäder. Apparaterna finns i olika storlekar. De största är speciellt framtagna för industriell användning efter brand- och vattenskador.

Ozon är en specialform av syre, sk aktivt syre, och produceras i en ozongenerator genom elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten. Airmaster producerar upp till 500 mg per timme.

Airmaster BlueLine Combi kan användas både som bärbart aggregat, för rök- och luktsanering i bostäder, kök, hotellrum, hygienutrymmen och bilar, eller som fast installerat för sanering i soputrymmen, klimatanläggning, ventilation, vattenrening m m.

Skriven av Malena Beijer


Airmaster BLC 500-D
Airmaster BLC 500-D

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.